Νομικού:«Δεν ήταν αγγελική η συμπεριφορά στην πεντάδα»

Τι αποκαλύπτει η παρουσιάστρια του «Όμορφου Κόσμου»

Νομικού:«Δεν ήταν αγγελική η συμπεριφορά στην πεντάδα»

Για πρώτη φορά μετά το τέλος του «Όμορφου Κόσμου» η Δούκισσα Νομικού ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για την χρονιά που πέρασε, αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Η Δούκισσα θα παραμείνει στο Mega, μόνο που θα αλλάξει ζώνη και θα εμφανιστεί στο πλευρό του Γ. Καπουτζίδη στο «Just the two of us». Γιατί όμως δεν μένει και στην πρωινή εκπομπή έστω και ως guest; «Στους δύο τρίτη δεν χωρά», λέει γελώντας και προσθέτει ότι δεν έγινε ποτέ συζήτηση για κάτι τέτοιο.

Σε ποιον όμως ρίχνει το «φταίξιμο» που δεν ήρθε πρώτη η εκπομπή του Mεγάλου Καναλιού; «Μια τρίωρη εκπομπή έχει δεκάδες συνεργάτες μπρος και πίσω από την κάμερα. Είναι ανορθόδοξο να πιστώνεται η επιτυχία μόνο στους παρουσιαστές και να χρεώνεται η μη πρωτιά πάλι στους παρουσιαστές, επειδή αυτοί είναι μπροστάρηδες… Το ότι δεν ήμασταν πρώτοι δεν το λέω «αποτυχία», αλλά μικρότερη επιτυχία από την αναμενόμενη».

Η Δούκισσα δηλώνει ακόμα στην συνέντευξη της στο «DownTown», ότι νιώθει τυχερή για την μέχρι τώρα πορεία στην ζωή της, ενώ «για τώρα, ζω και αναπνέω για την τηλεόραση».

Σε ερώτηση για το αν επικράτησε τελικά η προσωπική φιλοδοξία έναντι της πεντάδας απαντά: «Εδώ σε μια οικογένεια των πέντε υπάρχουν ψιλοκαβγάδες και ανταγωνισμός. Από μια πεντάδα που έγινε συμπτωματικά παρέα περιμένατε αγγελική συμπεριφορά; Το ότι χαμογελάμε τόσα πρωινά δεν σημαίνει ότι δεν ήμασταν άνθρωποι με αδυναμίες. Θέλω όμως να πιστεύω ότι στην τελική κυριαρχούσε το ομαδικό πνεύμα και όχι η προσωπική φιλοδοξία».

Όσον αφορά τα προσωπικά της δεν θέλει να μιλήσει, αλλά για το αν της λείπει κάποιος σύντροφος λέει «μου λείπει χρόνος για να σκεφτώ αν μου λείπει»!

Παραδέχεται ωστόσο ότι έχει κλάψει για όλους τους συντρόφους της, ενώ έχει ζηλέψει αρκετές φορές…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top