Λάκης Γαβαλάς VS Βασίλειου Κωστέτσου

Η κριτική για το «Dancing» και η αυτοκριτική για το «Fab5»

Λάκης Γαβαλάς VS Βασίλειου Κωστέτσου
Για την εμφάνιση του Βασίλειου Κωστέτσου στο «Dancing on ice», αλλά και για το «Fab5» στο οποίο φέτος συμμετέχει, μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς στην κάμερα του Star.

Ο γνωστός μόδιστρος, δεν εντυπωσιάστηκε και πολύ από τον χορό του έτερου μόδιστρου στον πάγο:

«Ο Βασίλης άλλες φορές με εκπλήσσει καλά, και άλλες άσχημα. Αυτή τη φορά για να είμαι ειλικρινής, με άφησε ουδέτερο σε σχέση με αυτό που περίμενα».

Για ποιο λόγο; το εξηγεί: «Θα ήθελα να είναι πιο visualized (οπτικοποιημέν��ς) σε αυτό που κάνει. Αλλά τελικά ο φόβος κυρίευσε ακόμα και τον λόγο του. Ο Βασίλης δεν θα έπρεπε μετά από τόσα χρόνια που είναι μπροστά στο φακό να τα χάνει».

Ο Βασίλειος Κωστέτσος όμως, δεν διστάζει να κάνει και την αυτοκριτική του: «Είδα τον εαυτό μου και είπα τι καρικατούρα είμαι. Είμαι που είμαι θεατρικός, αν με αφήσεις και λίγο παραπάνω…», προσθέτοντας πως δέχεται τις αρνητικές κριτικές.

Τέλος, απάντησε και στα δημοσιεύματα που ήθελαν τους «Fab5» στα μαχαίρια: «Δεν υπάρχουν ίντριγκες. Απλά υπάρχει εκνευρισμός ώστε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας», τονίζοντας πως «ο Ηλίας είναι πολλά χρόνια στην τηλεόραση, έχει τη δική του νοοτροπία. Δεν συμφωνώ πάντα μαζί του, δεν λέω όχι, αλλά προσπαθώ να το προσαρμόσω».

Κάντε κλικ στο video και δείτε τι δήλωσε…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top