Ανανέωση για τον Γιώργο Αυτιά

Τι αλλάζει στο «Καλημέρα σας»;

Ανανέωση για τον Γιώργο Αυτιά

«Ό,τι δεν ανανεώνεται, πεθαίνει». Αυτό υποστηρίζει ο Γιώργος Αυτιάς σε συνέντευξή του στον «Ελεύθερο Τύπο», αποκαλύπτοντας ότι φέτ��ς στην εκπομπή του «ανανεώνονται τα πάντα, από κάρτες μέχρι τίτλοι, αλλά και το περιεχόμενο της εκπομπής, που θα αφορά στην επικαιρότητα της στιγμής». Μάλιστα αποκαλύπτει ότι η εκπομπή θα διαθέτει 52 ανταποκριτές ενώ θα δίνει βήμα και στους τηλεθεατές, που θα γίνονται ρεπόρτερ και θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να συμμετέχουν στον αέρα.

Όπως υποστηρίζει, από το μπάτζετ της εκπομπής δεν κόπηκε ούτε ένα ευρώ. Σε υλικοτεχνική υποδομή θα διαθέτει τρεις απευθείας συνδέσεις την ημέρα και καθημερινή σύνδεση με Θεσσαλονίκη. Αποκαλύπτει ότι και φέτος θα ξεκινά από τις 6.00 το πρωί, ενώ η εκπομπή θα κρατάει ως τις 10.30, δηλαδή σχεδόν πέντε ωρών μαραθώνιος. Παράλληλα, δηλώνει ότι οι τηλεθεατές έχουν αποδείξει ότι στην τηλεόραση «δεν υπάρχουν βασιλιάδες, ούτε και βασίλισσες».

Ο Γ. Αυτιάς δηλώνει διαθέσιμος να κάνει οτιδήποτε του ζητήσει το κανάλι του, αρκεί να είναι δημοσιογραφικό. Σε άλλου είδους εκπομπή δεν θα πήγαινε, γιατί «ούτε καλά τραγουδάω, ούτε καλά χορεύω». Τέλος, σε σχέση με το μέλλον του στην τηλεόραση, δηλώνει: «Πρέπει να καταλάβουμε ότι η TVδεν είναι Μητρόπολη. Πρέπει να φεύγουμε από την τηλεόραση όταν ο κόσμος μας πει “γεια σας”. Δεν σκοπεύω να αφήσω τα μαλλιά, τα νύχια μου και τα δόντια μου να πέσουν στην τηλεόραση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top