Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Αποχώρησε από το Dancing on ice;

Αποκλειστικό ρεπορτάζ του Star

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Αποχώρησε από το Dancing on ice;

Ακόμη δεν ξεκίνησε και να’ σου και η πρώτη αποχώρηση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου δεν εμφανίστηκε στις τελευταίες πρόβες του Dancing on ice, κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι αποχώρησε από το σόου.

Κανείς από τους συμπαίκτες της και συνυποψηφίους της δεν την είδε μετά το πρώτο live. Η ίδια πάντως λίγο πριν από την έναρξη του σόου μιλούσε όχι μόνο για την πρώτη, αλλά και για την δεύτερη χορογραφία της: «Ετοιμάζω ήδη την δεύτερη χορογραφία μου, που είναι πολύ πιο δύσκολη από την πρώτη. Εκεί τα πράγματα θα είναι πραγματικά δύσκολα», είχε δηλώσει στην κάμερα του Star λίγο πριν από την πρεμιέρα του Dancing on ice.

Την ίδια στιγμή, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ανέφερε ότι ούτε έχει δει την Μαρία-Ελένη, ούτε γνωρίζει κάτι σχετικά με το θέμα: «Δεν την έχω δει καθόλου πάντως», δήλωσε ο τραγουδιστής λίγο πριν μπει για πρόβα, η οποία όμως δεν ολοκληρώθηκε. Ο λόγος; Ο Κωνσταντίνος χτύπησε σοβαρά στη μέση και στον γοφό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. Ακόμη δεν γνωρίζει ούτε ο ίδιος εάν θα χορέψει την Κυριακή.

Ούτε όμως ο Θέμης Γεωργαντάς γνωρίζει κάτι: «Δεν ξέρω εάν κάτι έχει αλλάξει, πραγματικά», δήλωσε. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Κώστα Φραγκολιά, ο οποίος είπε ότι εφόσον δεν κάνουν πρόβες τις ίδιες ώρες με την Μαρία Ελένη δεν μπορεί να γνωρίζει εάν ήταν απούσα ή παρούσα.

Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι μεσολάβησε και η Μαρία Ελένη πέταξε τα παγοπέδιλα. Το βέβαιο είναι ότι προχθές δεν έμεινε μέχρι το τέλος του σόου. Κάποιοι την θέλουν ενοχλημένη από τον καυγά που είχε στα παρασκήνια με άνθρωπο της εκπομπής, ενώ κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι ένα πρόβλημα στο πόδι της είναι η αιτία που την έκανε να αποφασίσει να φύγει.

Ο πρώτος επιλαχών, Μιθριδάτης, κάνει κανονικά πρόβες. Stand by είναι και η τραγουδίστρια Πάμελα. Μήπως θα αντικαταστήσουν κάποιον ή είναι απλά ένα τυχαίο γεγονός;

Οι απαντήσεις στο δεύτερο live της ερχόμενης Κυριακής.

Δείτε το σχετικό βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top