Ο Παναγιώτης Μπουρδούμης στην... «Ζωή της Άλλης»

Τι μας αποκαλύπτει για τον ρόλο του Στέφανου;;;

Ο Παναγιώτης Μπουρδούμης στην... «Ζωή της Άλλης»

Όπως σας είχαμε ξαναπεί στο star.gr ο Παναγιώτης Μπουρδούμης θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην «Ζωή της Άλλης», και συγκεκριμένα τον ρόλο του «Στέφανου» στην θέση του Όθωνα Μεταξά.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξη του αποκάλυψε ότι ο «Στέφανος» θα περάσει πολύ δύσκολα στα επόμενα επεισόδια του 2ου κύκλου.

«Ο Στέφανος θα τραβήξει πάρα πολλά, θα του συμβεί και κάτι άλλο που θα του αλλάξει τη ζωή, ένα δικό του θέμα που θα επηρεάσει τους γύρω του. Τώρα όσον αφορά την Ελπίδα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσει πολύ να την κερδίσει, το έχει ως στόχο ζωής. Και σιγά – σιγά θα αρχίσει να καταλαβαίνει και την Ξένια τι άνθρωπος είναι», λέει ο Παναγιώτης Μπουρδούμης στον «Ελεύθερο Τύπο».

Ο ηθοποιός, που δέχτηκε ποικίλες κριτικές όταν υποδύθηκε τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο σίριαλ «Έχω ένα μυστικό», δείχνει ενθουσιασμένος με τον νέο του ρόλο.

«Μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον. Είναι μια σειρά που είναι πολύ επιτυχημένη και έχει ένα στοιχείο που μου αρέσει πάρα πολύ, είναι γρήγορη και η πλοκή εναλλάσσεται», είπε.

Πώς βλέπει όμως την τηλεόραση εν όψει της νέας σεζόν; «Γεμάτη ριάλιτι… Με πάει δέκα χρόνια πίσω και παραπάνω. Δεν μου αρέσουν καθόλου τα ριάλιτι και ως τηλεθεατής δεν με ιντριγκάρουν καθόλου. Και αυτό γιατί έχει να κάνει με την εκμετάλλευση του ανθρώπου, των συναισθημάτων. Από και ύστερα δεν μπορώ να βλέπω άλλη κουζίνα, δεν μπορώ να φάω, δεν μου αρέσουν αυτές οι εκπομπές».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top