Στη Θεσσαλονίκη οι κριτές του X-Factor

Ολοκληρώθηκαν οι οντισιόν στην Αθήνα

Για τη Θεσσαλονίκη αναχώρησαν οι κριτές του «X-Factor» για να συνεχίσουν τις οντισιόν. Ο Γιώργος Θεοφάνους και η Κατερίνα Γκαγκάκη αποκάλυψαν ότι στην Αθήνα βρήκαν πολύ καλούς τραγουδιστές, ενώ μίλησαν και για τους λιγότερο ταλαντούχους.

«Και η Κύπρος πήγε πολύ καλά, αλλά αυτό που ήταν μεγάλη έκπληξη ήταν το τριήμερο της Αθήνας που κάναμε!», λέει στην κάμερα του Star ο Γ. Θεοφάνους.

Ο κύπριος συνθέτης μίλησε όμως και για τους λιγότερο καλούς τραγουδιστές που πήγαν στις οντισιόν. «Αν οι κολλητοί σου σου λένε "μεγάλε, αυτό είσαι, είσαι ο καινούργιος Ρέμος, πάμε" κι εσύ είσαι για τα μπάζα, ε κάποιος θα πρέπει να στο πει! Το θέμα είναι πώς τους το λες!!».

«Να σας πω την αλήθεια εγώ θυμώνω αρκετά! Θυμώνω γιατί είναι πολύ άδικο να έχεις λάθος όνειρα και να είσαι τόσο πολύ μακριά από την πραγματικότητα!», συμπληρώνει η Κατερίνα Γκαγκάκη, που μαζί με τους τρεις άρρενες της κριτικής επιτροπής αναχώρησαν για την Θεσσαλονίκη.

Δείτε το βίντεο...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top