Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Στον έρωτα τα δίνω όλα»

Τι αποκαλύπτει η ηθοποιός;

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Στον έρωτα τα δίνω όλα»

Η πρωταγωνίστρια της «Ζωής της Άλλης», Ευδοκία Ρουμελιώτη, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις εξηγεί, γιατί… δεν θα παρουσίαζε ποτέ τηλεοπτική εκπομπή!

«Ποτέ και με τίποτα. Είμαι τόσο ντροπαλή, που δεν θα τα κατάφερνα. Στα πρώτα δευτερόλεπτα θα τα έκανα σαλάτα από το άγχος μου. Στο θέατρο είμαι προστατευμένη μέσα στο ρόλο, δεν εκθέτω την Ευδοκία, αλλά το ρόλο που υποδύομαι», εξηγεί.

Απολύτως «προσγειωμένη» θεωρεί ανοησία να καβαλήσει κάποιος το καλάμι, γιατί καταλαβαίνει ότι «αυτή η δουλειά είναι εφήμερη». «Νιώθω μεγάλη ανασφάλεια για το τι θα κάνω αύριο. Πάντως, υπάρχουν και άλλα πράγματα που με ευχαριστούν στη ζωή μου. Δεν θα τελειώσουν όλα, αν πάψω να κάνω τηλεόραση», προσθέτει.

Η Ευδοκία παραδέχεται πως στον έρωτα τα δίνει όλα «Τα δίνω όλα από την αρχή και δεν με νοιάζει τίποτα. Ας φάω τα μούτρα μου. Ποτέ δεν κρατάω άμυνες…», γεγονός που θεωρεί «πολύ ακραίο», ενώ δεν θα μπορούσε να κάνει ποτέ σχέση με συνάδελφο της, γιατί δεν θέλει να μοιράζονται τα ίδια άγχη. «Δεν μπορώ να σκέφτομαι τι θα κάνω του χρόνου αν δεν έχω δουλειά και το ίδιο να σκέφτεται και εκείνος», εξηγεί.

Σε δέκα χρόνια θέλει να έχει πολλά παιδιά για να νιώθει ολοκληρωμένη, ενώ για τις φετινές τις διακοπές επέλεξε την Νορβηγία, γιατί δεν της αρέσει καθόλου το καλοκαίρι!

Πηγή: People

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top