Δρακουλάκη:«Θα υπάρξουν ανατροπές στην Εδέμ»

Τι αποκαλύπτει η «Νόρα»;;;

Δρακουλάκη:«Θα υπάρξουν ανατροπές στην Εδέμ»

Τυχερή για συμμετοχή της στο πολύ επιτυχημένο σήριαλ «Μυστικά της Εδέμ» δηλώνει η Αντιγόνη Δρακουλάκη, γνωστή και ως «Νόρα»!

Η ηθοποιός που αγαπήθηκε ιδιαιτέρως από την σειρά του Mega και έδειξε μια πιο «τσαμπουκαλίδικη» γυναικεία πλευρά λατρεύει τον ρόλο της και δεν φοβάται καθόλου μήπως «στιγματιστεί». «Αυτά είναι βλακείες. Η Νόρα δεν είναι κακό στίγμα, αλλά καλό στίγμα», λέει στο «TV Έθνος» και προσθέτει πως δεν έχει κουραστεί καθόλου από το καθημερινό σήριαλ, καθώς όπως λέει «αλλάζουν διαρκώς οι αντιδράσεις των ηρώων, που έχουμε εμείς οι ίδιοι αγωνία για το τι θα γίνει μετά. Για να καταλάβεις, δεν μας λένε το σενάριο και δημιουργείται ένα άλλο μυστήριο μέσα στο σενάριο».

Η Αντιγόνη αποκάλυψε ότι θα υπάρχουν ανατροπές στην σχέση της με τον Λουκά, αφού πρώτα βιώσουν στιγμές ευτυχίας. Θα κάνουν μαζί ένα ταξίδι στο εξωτερικό, αλλά… «κάποια στιγμή έρχεται η ρήξη».

Τι άλλο θα δούμε στα «Μυστικά»; «Είναι αστείρευτη η έμπνευση των σεναριογράφων. Εκεί που λες τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί, εκεί είναι που σε σοκάρουν και σε εκπλήσσουν με καινούργιες ιδέες και νέα εμπνευσμένα κομμάτια ανατροπής. Ένα θα σου πω: Θα σας κόβεται η ανάσα κάθε τέλος επεισοδίου»!

Πάντως, η παρέα της φεγγαρόπετρας παραμένει και εκτός πλατό, αφού όπως αποκαλύπτει η ηθοποιός είναι σαν οικογένεια ακόμα και πίσω από τις καμέρες.

Τέλος, η ηθοποιός παραδέχεται ότι βλέπει και την σειρά του «αντίπαλου» καναλιού «Χίλιες και μια νύχτες» και μάλιστα της αρέσει. «Έχει κάτι πολύ δραματικό και μια αλήθεια που σε αγγίζει», λέει και καταλήγει: «Είναι ωραίο να υπάρχουν πετυχημένα προγράμματα γύρω σου. Είναι ωραίο να υπάρχει ποσότητα ακόμη και αν είναι ανταγωνιστικό προϊόν».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top