Βάζει για δήμαρχος ο Γ. Καραμέρος;

Εγκαταλείπει την τηλεόραση ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1;

Βάζει για δήμαρχος ο Γ. Καραμέρος;

Όσο περνούν οι μέρες, τόσο εντείνεται η φημολογία ότι ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 και παρουσιαστής της πρωινής infortaiment εκπομπής Γιώργος Καραμέρος θα εγκαταλείψει την τηλεόραση για την... πολιτική. Όχι, δεν θα πάει για βουλευτής (ακόμα). Βάζει όμως στόχο να γίνει δήμαρχος και μάλιστα όχι σε έναν όποιο κι όποιο δήμο αλλά σε έναν από τους μεγαλύτερους της χώρας, αυτόν του Αμαρουσίου – όπου και οι εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1!

Τροφή σε αυτό το σενάριο δίνει ο ίδιος με δηλώσεις του. «Είμαι ενεργός πολίτης, ασχολούμαι με τα κοινά της περιοχής μου, ζω στο Μαρούσι χρόνια και το αγαπάω, και είναι μια πολύ σοβαρή πιθανότητα. Δεν είμαι πολιτικός, είμαι δημοσιογράφος αλλά ξέρω πολύ καλά τα θέματα του τόπου μου και με ενδιαφέρει πάρα πολύ να βοηθήσω όσο μπορώ. Το βλέπω σαν μια πρόκληση», έχει δηλώσει.

Παράλληλα, ο Γ. Καραμέρος απαντώντας σε όσους τον κατηγορούν ότι δεν έχει σχέση με τον χώρο της Αυτοδιοίκησης, απαντά ότι γνωρίζει και παραγνωρίζει, αφού για χρόνια κάλυπτε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ Αυτοδιοίκησης και υπ. Εσωτερικών. Μένει να δούμε αν θα τρέξουν τα κόμματα να τον στηρίξουν, δηλαδή βασικά το ΠΑΣΟΚ, αφού από τη ΝΔ προέρχεται ο νυν δήμαρχος Γ. Πατούλης...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top