Σοκ από την αυτοκτονία διάσημης παρουσιάστριας

Ήταν η πιο «σκληρή» του σόου «Ο πιο αδύναμος κρίκος»

Σοκ από την αυτοκτονία διάσημης παρουσιάστριας

Η πιο “σκληρή” παρουσιάστρια από όλους τους “αδύναμους κρίκους” του κόσμου βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι της. Πρόκειται για την 45χρονη Φιόνα Κόιν, μια από τις πιο διάσημες παρουσιάστριες στον αγγλόφωνο κόσμο, που παρουσίαζε το τηλεπαιχνίδι «Ο πιο αδύναμος κρίκος» στη Νότια Αφρική.

Ο Φιόνα Κόιν βρέθηκε κρεμασμένη στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της στο Κέιπ Τάουν από την υπηρέτρια της. Στο κρεβάτι της είχε δύο σημειώματα, ένα για την υπηρέτρια και ένα για την μητέρα της. Ωστόσο δεν έχει ακόμα διαρρεύσει το περιεχόμενό τους. Πριν από 8 μήνες, η Κόιν είχε χωρίσει από τον σύζυγο της, μετά από 22 χρόνια γάμου.“Δεν ανεχόταν την ηλιθιότητα, αλλά είχε χρυσή καρδιά” σχολίασε συντετριμμένος ο Κι Λι Ιρβάιν, παραγωγός του διάσημου τηλεπαιχνιδιού.

Η Κόιν χαρακτηρίζονταν από τους τηλεκριτικούς πιο σκληρή και καλύτερη στην παρουσίαση του συγκεκριμένου παιχνιδιού και από την Άνν Ρόμπινσον, παρουσιάστρια του αγγλικού αυθεντικού «Αδύναμου Κρίκου», την οποία μιμήθηκε επιτυχώς και στην Ελλάδα πριν μερικά χρόνια η Έλενα Ακρίτα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top