Μικρούτσικος ή Μενεγάκη για το Big Brother;

��πιστρέφει στο Greek Idol ο Νίκος Καρβέλας!!!

Μικρούτσικος ή Μενεγάκη για το Big Brother;

Tη Δευτέρα θα συζητηθεί ποιος θα είναι τελικά ο παρουσιαστής του Big Brother. Ο Αντρέας Μικρούτσικος φαίνεται να είναι θετικός, σε αντίθεση με την Ελένη Μενεγάκη που αρνείται να αναλάβει το ριάλιτι και ψάχνει κάποια άλλη βραδινή εκπομπή.

Ως παλιά καραβάνα στις ίντριγκες, ο Μικρούτσικος αυτοπροτάθηκε, από ότι ακούγεται, για να αναλάβει το reality. Βέβαια, δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση , αν και το όνομά του έχει πέσει στο τραπέζι, σε αντίθεση με την Ελένη Μενεγάκη που δέχτηκε μεν την πρόταση αλλά είναι τελείως αρνητική στο ενδεχόμενο.

Η παρουσιάστρια είναι προς αναζήτηση άλλων βραδινών εκπομπών! Να σηκώσει μπαϊράκι δεν την παίρνει, δεδομένου ότι είναι από τα ελάχιστα στελέχη του Alpha που δεν είδε να μειώνονται οι αποδοχές της, οπότε ψάχνει να βρει κάτι που να μπορεί να κουμαντάρει! Ακούγεται μάλιστα ως επικρατέστερο κόνσεπτ το «I love my country», που είναι ένα παιχνίδι.

Στο ίδιο κανάλι αλλά σε μια άλλη εξέλιξη, πάντως, ο Νίκος Καρβέλας φέρεται να είπε τα «ναι» στη Ρούλα Κορομηλά, έστω και αν αυτό του το έβγαλε με το τσιγκέλι. Του χρόνου θα κάθεται στην κριτική επιτροπή του Greek Idol, δίπλα από τον Καπετανίδη και τον Κωστόπουλο. Η τέταρτη καρέκλα είναι ακόμα ορφανή!

Την ίδιας ώρα, πρόταση για να πάρει μέρος στο Dancing With the Stars δέχτηκε η Βάσια Λόη και φέρεται όχι απλά αν την εξετάζει σοβαρά, αλλά και να έχει ξεκινήσει μαθήματα χορού ήδη από το χειμώνα. Είναι και τηλεοπτικά άστεγή είναι, οπότε ...μια χαρά!

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τον μαγικό χώρο της τηλεόρασης στο βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top