Η Ευγενία Μανωλίδου που δεν ξέραμε

Αποκαλύψεις εκτός «Μπουμπούκου», μουσικής και TV

Η Ευγενία Μανωλίδου που δεν ξέραμε

«Η τηλεόραση μου έχει φερθεί πολύ καλά. Άλλα πράγματα είναι που με κάνουν να αναρωτιέμαι και δεν μου αρέσουν: το παρασκήνιο», λέει η Ευγενία Μανωλίδου λίγο πριν την δούμε να παρουσιάζει το «Master Chef». Παράλληλα, αποκαλύπτει πράγμα που (μέχρι σήμερα) δεν ξέραμε, εκτός δηλαδή από τον «Μπουμπούκο», την μουσική και την (υπερβολική) τηλε-δημοσιότητα.

Η Ευγενία, που από μαέστρος έγινε η χαρωπή ξανθιά του «Dancing», κριτής ταλέντων και οσονούπω παρουσιάστρια μαγειρικής, γεννήθηκε στο Ψυχικό. Οι γονείς της ήταν χωρισμένοι, έχασε τον πατέρα της στα 14, στα 20 παντρεύτηκε για πρώτη φορά και στα 22 έκαν�� το πρώτο της παιδί.

«Πάντα υπάρχει ένα κενό», εξομολογείται στο «Down Town» και προσθέτει πως ο πατέρας της ήταν πάντα ο προστάτης της.

Η Ευγενία δεν ήταν πάντα το καλό και σωστό κορίτσι που όλοι ξέρουμε. Έχει κάνει κι αυτή τις παρασπονδίες (με... κεφαλαία το παρασπονδίες παρακαλώ): έχει καπνίσει δύο τσιγάρα στη ζωή της, ενώ κάποιες φορές έχει πιεί δύο ποτά (αλλά μέχρι εκεί ε;). Όσο για one night stand; Α πα πα... κολλάνε όλα αυτά με τα γαλλικά και το πιάνο; Jamais!

«Η παιδική και νεανική ζωή μου ήταν πολύ κλειστή και με πρόγραμμα, το οποίο μου άρεσε, δεν μου έτυχαν πράγματα που με παρέσυραν», αναφέρει.

Κι αν νομίζεται ότι παντρεύτηκε και έκανε παιδί σε μικρή ηλικία, γελιέστε! «Δεν μετάνιωσα. Τα ύστερα τιμούν τα πρώτα. Και η πορεία μου στη ζωή με έχει επιβραβεύσει για όλα αυτά που έχω κάνει».

Και μιας και φτάσαμε σε αυτά που έχει κάνει, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τηλεόραση. Η ξανθιά μαέστρος - κριτής - παρουσιάστρια - χορεύτρια - σύζυγος βουλευτού και μητέρα (πω πω ιδιότητες και τίτλοι) δηλώνει πως θα παραμείνει στις οθόνες μας μέχρι όποτε το θελήσει η τηλεόραση και χαρακτηρίζει εξαιρέσεις τους ανθρώπους με μακρά θητεία στο χώρο, όπως ο Γιώργος Παπαδάκης, η Τατιάνα Στεφανίδου και η Ελένη Μενεγάκη.

Από την τηλεόραση δεν μπορεί το παρασκήνιο, άσχετα αν επί «Dancing» και μετά πετούσε τις μπηχτές για την Μαγγίρα πιο συχνά κι απ’ ότι πετούν τα αεροπλάνα... «Η τηλεόραση δεν είναι ένας χώρος για να κάνεις όνειρα, ούτε να βάζεις στόχους. Ο στόχος τελειώνει με τους τίτλους τέλους ενός προγράμματος», προσθέτει.

Όσο για την εμπειρία της από το «Master Chef»; Έχει περάσει λέει στη φάση των αρωματικών και των βοτάνων.

Βρε λέτε να φτιάχνει και... ματζούνια για να εξουδετερώσει τους αντιπάλους την νέα σεζόν;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top