Κεφαλέας: «Η Ελέν�� είναι η βασίλισσα της πρωινής ζώνης»

Στάζει μέλι για την «ωραία» Ελένη ο συνεργάτης της

Κεφαλέας: «Η Ελένη είναι η βασίλισσα της πρωινής ζώνης»

Την «πολυαγαπημένη» του Ελένη Μενεγάκη εκθειάζει ο Φαίδωνας Κεφαλέας σε συνέντευξη που έδωσε στο ΟΚ! ευχαριστώντας την για τις πολύτιμες συμβουλές που -όπως υποστηρίζει-του έχει δώσει.


«Με θεωρώ πολύ τυχερό που βρέθηκα με μια παρουσιάστρια σαν την Ελένη Μενεγάκη που είναι η βασίλισσα της πρωινής ζώνης» υπογραμμίζει ο συνεργάτης της «ωραίας» Ελένης στάζοντας «μέλι» γι’ αυτήν.


«Αυτό το αποδεικνύουν τα 15 χρόνια που βρίσκεται στην πρωινή ζώνη, καθώς και η αστείρευτη αγάπη του κόσμου που την ακολουθεί πιστά» αναφέρει στη συνέχεια ο φαίδωνας Κεφαλέας.


Ο Φαίδωνας Κεφαλέας έχει μεγάλη αδυναμία στην Ελένη Μενεγάκη, η οποία εξάλλου τον έχει στηρίξει στην καριέρα της, και δεν το κρύβει: «Ό, τι έχω μάθει σχετικά με το δημοσιογραφικό κομμάτι, το οφείλω στην Ελένη. Είναι από μόνη της μια ολόκληρη σχολή. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας».


Δεν παραλείπει, από την άλλη, να φανεί και επικριτικός σε όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό με το «κυνήγι» της Ελένης αναφορικά με το χωρισμό της με τον Γιάννη Λάτσιο και τη σχέση της με τον Ματέο: «Ήταν μια πολύ ευαίσθητη περίοδος για την Ελένη και επειδή είμαστε σαν οικογένεια, αυτή η κατάσταση μας επηρέαζε όλους»σημειώνει ο πιστός της συνεργάτης και συμπληρώνει πως «η ίδια δεν έδωσε ποτέ δικαιώματα για να εισβάλλει κανείς στην προσωπική της ζωή».


Ο Φαίδων Κεφαλέας, εξάλλου, δεν παραλείπει να πάρει θέση και για την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά ερωτώμενος αν έκανε καλά ή όχι που επέστρεψε στα πλατό: «Άλλοι το σχολίασαν αρνητικά, άλλοι όχι» αναφέρει και συνεχίζει «εγώ πιστεύω ότι είναι μαγκιά της και η τηλεόραση χρειάζεται τη Ρούλα. Εξάλλου, είναι η πρώτη διδάξασα και βοηθάει πολύ τα νέα παιδιά».


Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top