«Καρφώνει» Μουρατίδη ο Θεοφάνους

Οι μπηχτές άρχισαν πριν τα live το�� «X Factor»

«Καρφώνει» Μουρατίδη ο Θεοφάνους

Ούτε οι κρύες βουτιές στην παραλία φαίνεται πως είναι αρκετές για να ηρεμήσει ο Γιώργος Θεοφάνους... Βρε δεν πα να ήταν στην Μύκονο για διακοπές; Το μυαλό του στον Νίκο Μουρατίδη το είχε και φρόντισε να τον «στολίσει» ενόψει και της έναρξης του «X Factor»!

Από τις τιμημένες ξαπλώστρες της Ψαρούς, ο συνθέτης - κριτής ταλέντων δηλώνει πως μία εβδομάδα διακοπών δεν του φτάνει για να αντιμετωπίσει τον Μουρατίδη ολόκληρο χειμώνα!

Προς το παρόν, πάντως, επικρατεί ηρεμία: «είναι ήρεμος αυτός και εγώ... παίρνω ένα ηρεμιστικό το πρωί, ένα το μεσημέρι και ένα το βράδυ. Ακολουθώ τις οδηγίες του γιατρού μου», προσθέτει ο κ. Θεοφάνους.

Το πεπρωμένο φυγήν αδύνατον δεν λένε;

Έτσι είναι η σχέση Θεοφάνους - Μουρατίδη... καρμική!

Μάλιστα, ο συνθέτης αποκαλύπτει πως έχει ήδη τσιγκλήσει τον «συναγωνιστή» του στην κριτική επιτροπή αλλά εκείνος δεν... τσιμπάει!

«Εμένα μου αρέσει που το Xέχει κρατήσει την ίδια επιτροπή... έχει μία αξιοπιστία», δήλωσε ο κριτής και βρήκε ευκαιρία να τα «χώσει» στο «Greek Idol» όπου θα αποχωρήσουν ο Κωντόπουλος και η Θεοδωράκη.

Μην παραλείψουμε στην αξιοπιστία να βάλουμε και τις «κόντρες» Θεοφάνους - Μουρατίδη... πώς αλλιώς θα πάνε καλά τα νούμερα;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top