«Εδώ αλλάζει η κυβέρνηση κι εγώ θα σκεφτώ την κούραση;»

Αυτό θα πει... πολιτικός συντάκτης

«Εδώ αλλάζει η κυβέρνηση κι εγώ θα σκεφτώ την κούραση;»

Τον βλέπουμε στον «αέρα» του mega ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος περιγράφει πόσο λίγο έχει κοιμηθεί τις τελευταίες ημέρες, αφού οι ραγδαίες εξελίξεις δεν άφησαν κανέναν ρεπόρτερ του πολιτικού ρεπορτάζ να ξεκουραστεί.

«Η δική μου αϋπνία ξεκίνησε νωρίτερα, από τις Βρυξέλλες. Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου μετά την εκπομπή, φύγαμε για Βρυξέλλες. Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου ήταν η σύνοδος, όπου είχαμε ολονυχτία. Πέμπτη και Παρασκευή είχαμε φουλ δουλειά και το Σαββατοκύριακο την εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο. Μπαίνοντας στην νέα εβδομάδα ξεκίνησαν οι διαδικασίες της κοινοβουλευτικής ομάδας μέχρι την Πέμπτη που μείναμε έξω από την Βουλή μέχρι τις 03:00. Την Παρασκευή γύρισα στο σπίτι της 03:00 και ξύπνησα στις 05:30 για να πάω στην εκπομπή».

Τί απαντά στο ερώτημα εάν αντέχει βιολογικά μέσα σε όλο αυτό; «Από κάποιο σημείο και μετά δεν το σκέφτομαι, γιατί πρέπει να βγει η δουλειά. Αλλάζει η κυβέρνηση κι εγώ θα σκεφτώ την κούραση;»

Ο πολιτικός συντάκτης μίλησε για την στιγμή που οι ρεπόρτερ περίμεναν την ανακοίνωση της προεδρίας της Δημοκρατίας για την συνάντηση των αρχηγών του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ. Αλλωστε οι εικόνες έκαναν τον γύρο του κόσμου: «Αυτό που έγινε στην Προεδρία ήταν πρωτοφανές. Μοίρασαν μια ανακοίνωση για την πιο ιστορική ημέρα της χώρας από τα κάγκελα. Ήταν λογικό να γίνει αυτό το πανδαιμόνιο. Κανονικά, έπρεπε να την στείλουν με ηλεκτρονικό τρόπο ή να την δώσουν στους διαπιστευμένους. Δεν ήταν λογικό αυτό που συνέβη».

Του κάνει παράπονα η οικογένειά του που λείπει από το σπίτι; «Δεν είναι η πρώτη φορά που λείπω ώρες από το σπίτι. Για χρόνια καλύπτω το ρεπορτάζ για το ΠΑΣΟΚ. Σε όλες τις μεγάλες κρίσεις του κυβερνώντος κόμματος, τα συνέδρια και τις αποστολές εγώ είμαι εκεί και όχι στο σπίτι, αλλά υπάρχει μεγάλη κατανόηση. Η αλήθεια είναι ότι πάντα υπάρχουν κάποια παράπονα, αλλά κι εγώ προσπαθώ όσο μπορώ να βρίσκω ελεύθερο χρόνο».

Ποια είναι τέλος μια άλλη στιγμή με την οποία θα συνέκρινε τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών; «Είναι πολλές, αλλά θα αναφερθώ στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ με την διαδοχή του Κώστα Σημίτη από τον Γιώργο Παπανδρέου. Τότε ήταν πάρα πολλές ώρες οι ώρες δουλειάς, οι ώρες δουλειάς και οι διεργασίες».

Πηγή: Down Town

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top