Κι όμως... η Ελένη μιλάει για τον χωρισμό!!!

«Οταν χωρίζει ένα ζευγάρι δεν τελειώνει και η ζωή του»

Κι όμως... η Ελένη μιλάει για τον χωρισμό!!!

Ο χωρισμός της Κατερίνας Παπουτσάκη από τον Ορέστη Τζιόβα ήταν η αιτία που «άναψαν τα αίματα» στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αφού οι μισοί συνεργάτες της υποστήριζαν την ηθοποιό στον τρόπο που χειρίζεται τα Μέσα και οι υπόλοιποι διαφωνούσαν με τις δηλώσεις της για τα προσωπικά της. Όλα αυτά μέχρι την στιγμή που παρενέβη η Ελένη για να δηλώσει ότι όταν χωρίζει ένα ζευγάρι δεν σημαίνει ότι πρέπει να εξαφανισθεί και από προσώπου γης.

«Oταν χωρίζει ένα ζευγάρι, είτε παντρεμένο είτε απλά σε μια σχέση, δεν σημαίνει ότι πρέπει μετά να χάσουν τις ζωές τους, τις δουλειές τους, να κλειδωθούν μέσα μην τυχόν και χάσουν κάτι. Λες ό,τι θέλεις να πεις, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, εώς και τίποτα. Οκ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πάει η Κατερίνα να κάνει την παρουσίαση που θέλει, να διαβάσει ένα παραμύθι, να παίξει στο θέατρο και να βγει με τους φίλους της. Η ζωή συνεχίζεται!!!»

«Η ζωή συνεχίζεται!!!» Τάδε έφη Ελένη Μενεγάκη, η οποία όχι μόνο το είπε, αλλά το έχει ήδη εφαρμόσει κιόλας. Φανταστείτε ότι το πάνελ της, εκεί που «χτυπιόταν» με φωνές και διαφωνίες, πάγωσε για να ακούσει τι θα πει η παρουσιάστρια.

«Καλέ πώς παγώσατε έτσι όλοι για να με ακούσετε; Δεν θα κάνω πρωθυπουργικό διάγγελμα!» Λίγο το έχεις Ελένη μου να μιλάς περί χωρισμού και διαζυγίου και να μην παγώνουν οι πάντες;

Δείτε το απόσπασμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top