Η Μενεγάκη αναλαμβάνει το «Big Brother»;

Οι προθέσεις του Alpha ��αι της παρουσιάστριας

Για την παρουσίαση του ριάλιτι «Big Brother» σκέφτονται οι υπεύθυνοι την Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο η ίδια δεν βλέπει την ιδέα και πολύ θετικά.

Η παρουσιάστρια κάνει διακοπές στο εξωτικό Μπαλί με τον Ματέο Παντζόπουλο και στην Ελλάδα αυγουστιάτικα η... "τύχη" της δουλεύει. Οι Γερμανοί σκέφτονται να της ζητήσουν με επιτακτικό τρόπο να παρουσιάσει το «Big Brother», ενεργο��οιώντας έτσι το συμβόλαιό της, που προβλέπει και μια βραδινή εκπομπή. Οι Γερμανοί επέλεξαν την Ελένη, δεδομένου ότι θέλουν να αξιοποιήσουν άνθρωπο εκ των έσω.

Η παρουσιάστρια, από την πλευρά της, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αναλάβει το ριαλιτι. Αρκετές σκοτούρες έχει με το πρωινό. Αν της βάλουν όμως το μαχαίρι στο λαιμό, θα βρεθεί σε δύσκολη θέση. Βέβαια το συμβόλαιό της μπορεί να προβλέπει βραδινή εκπομπή, προβλέπει όμως και την δική της συγκατάθεση στο κόνσεπτ που θα της προταθεί. Ξέρει καλά ότι άλλο μια πρωινή εκπομπή και τα καλλιστεία και άλλο ένα ριάλιτι τύπου «Big Brother», αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει εύκολα να πει φέτος το όχι, αν οι πιέσεις είναι ασφυκτικές.

Ήδη οι υπεύθυνοι έχουν τηλεφωνήσει στην παρουσιάστρια για να βολιδοσκοπήσουν ποιες είναι οι προθέσεις της σε περίπτωση που της ανακοινώσουν να αναλάβει το μεγάλο αδελφό. Ο Σεπτέμβριος για την Ελένη Μενεγακη προβλέπεται θερμός...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top