Νέο σήριαλ για τη... «γενιά των 592 ευρώ»

Έρχεται από Οκτώβρη στο Mega

Νέο σήριαλ για τη... «γενιά των 592 ευρώ»

Ένα νέο σίριαλ έρχεται από τον Οκτώβριο στο Mega για τη... «Γενιά των 592 ευρώ», μια κωμωδία χαρακτήρων και καταστάσεων που θα ασχολείται με τα προβλήματα της σύγχρονης νεολαίας με άκρως χιουμοριστικό τρόπο. Σε αυτήν θα βλέπουμε τις περιπέτειες μιας παρέας, το κάθε μέλος της οποίας έχει εισοδήματα που δεν ξεπερνούν τα 592 ευρώ, με αρκετά ευτράπελα στους τρόπους με τους οποίους θα προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα.

Όπως επισημαίνει το «Έθνος», στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε πέντε νέα παιδιά. Πρόκειται για τον Θοδωρή Αντωνιάδη (που έχει συμμετάσχει στον «3ο νόμο», στη «10η εντολή» και σε θεατρικές παραστάσεις), τον Κωνσταντίνο Γαβαλά (που έπαιζε πέρυσι στην «Ονειροπαγίδα»), την Aνδρη Θεοδότου, τον Δημήτρη Μακαλιά (που έχει παίξει σε «Safe Sex», «Eχω ένα μυστικό», «Λάκης ο γλυκούλης», «Ο θησαυρός της Αγγελίνας» και «Ο Φάρος») και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου (που έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά «Λίτσα.com»).

Το σενάριο υπογράφει ο Λάμπρος Φισφής, ο οποίος είναι 25 χρόνων και ζούσε στο Αμστερνταμ, εργαζόμενος ως κωμικός και δίνοντας παραστάσεις, ενώ επίσης έχει εμφανιστεί στο «Νύχτες κωμωδίας». Τη σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει ο Γιάννης Λαπατάς που οι ατακαριστές κωμωδίες είναι από τα φόρτε του, αφού υπέγραψε το «Σ’ αγαπώ - μ’ αγαπάς» που άφησε εποχή.

Η «Γενιά των 592 ευρώ» θα είναι σειρά αυτοτελών επεισοδίων και σύμφωνα με πληροφορίες, στο πρώτο επεισόδιο θα κάνει γκεστ εμφάνιση ο Γεράσιμος Γεννατάς. Στο Facebook έχει ήδη δημιουργηθεί σελίδα για τους φαν της σειράς και ήδη απαριθμεί κοντά στα 700 μέλη, ωστόσο οι συντελεστές της σειράς εκτιμούν ότι μετά την προβολή των πρώτων επεισοδίων του σήριαλ ο αριθμός τους θα ανέβει κατά πολύ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top