Κ. Καινούργιου:«Υπήρχε ανταγωνισμός στην πεντάδα»

Τι αποκαλύπτει για την σχέση των «πεντάμορφων»;

Μετά το τέλος του «Όμορφου Κόσμου το πρωί» η Κατερίνα Καινούργιου μιλάει πρώτη φορά για το backstage της εκπομπής και ρίχνει λάδι στην φω��ιά…

Η Κατερίνα παραδέχεται ότι την ενόχλησε που δεν της ��γινε πρόταση από το Mega για κάποιο άλλο concept, αλλά «πιο πολύ με ενόχλησε που έγραφαν κάποιοι ότι θα μείνω χωρίς δουλειά του χρόνου.

Για την πορεία της στην πρωινή ζώνη του Mega παραδέχεται ότι «έχω μετανιώσει για αρκετά πράγματα, ίσως στην αρχή προσπαθούσα περισσότερο από ότι έπρεπε, προσπαθούσα να φανώ περισσότερο μην τυχόν και ο τηλεθεατής πιστέψει ότι είμαι γλάστρα και ότι δεν έχω να πω κάτι».

Για πρώτη φορά κάποιος από τους πέντε αποκαλύπτει ότι υπήρχε ανταγωνισμός μεταξύ τους, καθώς δεν γνωριζόντουσαν από πριν και ήταν τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες, ενώ το λάθος τους ήταν πως ο καθένας επεδίωκε την προσωπική του προβολή και «χάσαμε την ουσία του πράγματος».

«Όποιος πει ότι δεν υπήρχε ανταγωνισμός και θυμός στους πέντε θα πει ψέματα», λέει και διευκρινίζει ότι από την περίοδο των Χριστουγέννων και μετά άρχισαν οι εντάσεις.

Τέλος η Κατερίνα Καινούργιου, που θα βρεθεί στο «Δέστε τους» από τη νέα σεζόν, αποκαλύπτει ότι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τα αγόρια της εκπομπής, ενώ με τις κοπέλες δεν πολυμιλάνε.

Πηγή: Down Town

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top