Με... ίδια ρούχα στο «Dancing On Ice» η Μπαλατσινού!

Ποιός και γιατί την συγκρίνει με την Μακρυπούλια;

Με... ίδια ρούχα στο «Dancing On Ice» η Μπαλατσινού!

Μπορεί η Μακρυπούλια στο «Dancing With The Stars» να ήταν κάθε Κυριακή και άλλο look, ωστόσο, στο «Dancing On Ice» η Τζένη Μπαλατσινού θα είναι σε κάθε live η... Τζένη, χωρίς να αλλάζει!

«Η Τζένη δεν θα αλλάζει ρόλους σε κάθε live του “Dancing”», αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη» ο στυλίστας Τάσος Σωφρονίου, προσθέτοντας πως το look της στην πρεμιέρα ήταν άψογο. «Θα είναι πάντα η Τζένη με ίσια μαλλιά, με σγουρά μαλλιά, αλλά πάντα η Τζένη», πρόσθεσε.

Μάλιστα, ο στυλίστας σύγκρινε την οικοδέσποινα του «Ice» με την Ζέτα Μακρυπούλια και είπε: «νομίζω ότι και η Ζέτα πρέπει να περιορίσει τις μεταμορφώσεις... Αυτό που θες είναι να επικεντρώσεις στην παρουσιάστρια, γιατί η παρουσιάστρια δίνει τον παλμό. Αν το τραβήξεις, χάνεις την ουσία και ασχολείσαι με το τι φόρεσε».

Τέλος, ο Τάσος Σωφρονίου επιβεβαίωσε ότι είχε συζητήσει με τον ΑΝΤ1 για το ριάλιτι με τις «μεταμορφώσεις» ανδρών. «Είχαμε κάνει μια casual συζήτηση για το “FAB5” το καλοκαίρι, όταν ήταν ακόμα στα σκαριά, αλλά δεν προέκυψε η συνεργασία», είπε, επισημαίνοντας ότι θα είχε την θέση του Λάκη Γαβαλά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top