Δείτε: το πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι για την Ελλάδα

Κατενθουσιασμένοι με το... greek way οι Βρετανοί παίκτες

Δείτε: το πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι για την Ελλάδα

Κατενθουσιασμένοι δηλώνουν οι παίκτες του «Go Greek For A Week», του βρετανικού ριάλιτι για τα κακώς κείμενα που οδήγησαν την χώρα μας στην οικονομική κατάρρευση και τα σκληρά μέτρα. Εκτός από ριάλιτι, πάντως, έχει και... ντοκιμαντέρ το θέμα, αφού επιστήμονες -μεταξύ των οποίων και Έλληνες- μας κάνουν «λιανά» τι έφταιξε!

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο προκλητικό σόου του Channel 4 έχει ο... mr. Costas, που αναλαμβάνει να μυήσει τους τρεις παίκτες για το greek way. Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, πρωταγωνιστές είναι μία κομμώτρια, ένας οδηγός λεωφορείου και ένας χειρουργός.

Η μεσήλικη κομμώτρια πετάει στα σύννεφα όταν μαθαίνει πως μπορεί να βγει στη σύνταξη παίρνοντας το 90% του μισθού της, ο οδηγός του λεωφορείου ξυπνάει την σύζυγό του από την χαρά που παίρνει τόσα επιδόματα και ο χειρουργός δεν πληρώνει μία αφού φοροδιαφεύγει.

Και για να μην πούμε τους Βρετανούς φλεγματικούς, οι άνθρωποι έβαλαν και επιστήμονες να μιλούν για την χρεωκοπία μας. Ανάμεσα σε πανεπιστημιακούς κτλ είδαμε στο πρώτο επεισόδιο των πρώην υπουργό Στέφανο Μάνο αλλά και καθηγητή του πανεπιστημίου Πειραιά.

Οι παίκτες, πάντως, πετάνε από την χαρά τους από τα επιδόματα, την πρόωρη σύνταξη και την φοροδιαφυγή. Σύντομα, όμως, θα αλλάξουν στάση, αφού θα... ανακαλύψουν την μίζα, την «αρπαχτή» και τα λοιπά ελληνικά νοσηρά. Το επόμενο επεισόδιο θα προβληθεί την Παρασκευή, 25 του μήνα, στις 20:00.

Πάντως, καλό θα ήταν να έρθουν εδώ οι παίκτες και οι παραγωγοί: θα δουν ότι υπάρχουν και Έλληνες που χύνουν ιδρώτα καθημερινά, χωρίς ρεμούλες και αρπαχτές και βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώνουν τα χαράτσια. Ε, αν τους μείνει και κανένα φράγκο, πάνε και μία βόλτα να ξεσκάσουν...

Δείτε αποσπάσματα από το πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top