Λαζόπουλος: «Εγώ θα πάρω την Ελένη που τα πιάνει όλα»

Τί είπε για τα φιλιά που του έστειλε η παρουσιάστρια;

Λαζόπουλος: «Εγώ θα πάρω την Ελένη που τα πιάνει όλα»

Τί κι αν υπάρχει εκπομπή που έχει βαλθεί να τον παντρέψει ντε και καλά; Τι κι αν κάποιοι έχουν αποφασίσει πάση θυσία να του βρουν νύφη; Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει μάτια μόνο για την Ελένη Μενεγάκη!

Αφορμή για το σχόλιο όλο νόημα του Λάκη το βράδυ της Τρίτης στάθηκε εκπομπή που παρουσίασε υποψήφιες νύφες για τον ηθοποιό και οικοδεσπότη του Αλ Τσαντίρι. Η μία είχε φάει κάτι παραπάνω, η άλλη είχε ξεχάσει να κοιταχτεί στον καθρέφτη, ενώ όσο προχωρούσαν οι υποψηφιότητες η κατάσταση χειροτέρευε… Μέχρι που ο Λάκης αναρωτήθηκε: «Τώρα συγγνώμη, άμα θέλω εγώ γυναίκα δεν βρίσκω; Χαζομάρες λέμε;»

Τσουπ και «ρίχνει» απόσπασμα» από την Ελένη Μενεγάκη να του στέλνει φιλιά μέσα από την εκπομπή, τίγκα στο υπονοούμενο… Με την φράντζα στο μαλλί ριγμένη στο κούτελο αλα Αλίκη Βουγιουκλάκη, ελαφρώς γυρισμένο προς τα αριστερά κεφάλι και σηκωμένο φρύδι, η Ελένη χαιρέτησε πριν από λίγες ημέρες τον Λάκη. «Σου στέλνω φιλί πονηρό. Αν και άφησες υπονοούμενα για εμένα, εγώ σου στέλνω φιλία… Πές τα Λάκη. Δως τα όλα Λάκη», είπε η Ελένη μέσα από την εκπομπή της. Και δως του τα φιλιά για τον Λάκη πήγαιναν κι έρχονταν…

«Ααααα… εδώ… χαλάνε σπίτια πάλι», σχολίασε ο Λάκης. ΠΑΛΙ; Τι πάλι; Τι εννοούσε ο ποιητής; Ποιανού το σπίτι ήδη χάλασε και θα χαλάσει κι άλλο; «Εγώ θα πάρω την Ελένη που τα πιάνει όλα…»

Κι αφού έπαιξε ένα βίντεο με μαζεμένες απορίες της Ελένης από την εκπομπή της και την ίδια να επαναλαμβάνει ότι υπάρχουν πράγματα που δεν καταλαβαίνει, παρομοίασε τους διαλόγους της με τους συνεργάτες της, με τα όσα συζητούν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Αντώνης Σαμαράς. «Νομίζετε ότι ο Παπανδρέου με τον Σαμαρά συζητούν διαφορετικά πράγματα; Τα ίδια λένε και στο ίδιο μήκος κύματος μιλάνε».

Ο διάλογος ανάμεσά τους και το πώς απαντούν ο ένας στον άλλο πάντως απλά ΔΕΝ υπάρχει. Η Ελένη με το γνωστό της ύφος και ο Λαζόπουλος που «παραδόθηκε» αμαχητί στο παιχνίδι όλο νόημα της Ελένης. Αναμένεται – φυσικά – απάντηση/συνέχεια από την μεσημεριανή εκπομπή του Alpha.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Αλ Τσαντίρι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top