Πασίγνωστος παρουσιαστής καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση

Σάλος στον κόσμο της tv από την αποκάλυψη

Σάλος έχει ξεσπάσει στον τηλεοπτικό κόσμο της Κύπρου μετά την είδηση ότι πασίγνωστος παρουσιαστής κατήγγειλε στην αστυνομία σεξουαλική παρενόχληση.

«Είναι πασίγνωστος δημοσιογράφος, παρουσιαστής, έχει παρουσιάσει κεντρικά δελτία ειδήσεων, πρωινές ενημερωτικές εκπομπές, έχει πολιτική εκπομπή σε πολύ μεγάλο κανάλι της Κύπρου και κατήγγειλε στην αστυνομία σεξουαλική παρενόχληση από θαυμάστριά του», δήλωσε στην κάμερα του Star η δημοσιογράφος Ζώη Αυγουστή.

Αν και ο δημοσιογράφος είναι παντρεμένος με κόρη γνωστού πολιτικού και μάλιστα έγινε πρόσφατα πατέρας, η φανατική θαυμάστριά του δεν πτοήθηκε. Θέλετε να μάθετε τι έκανε;

«Έκανε κάτι το οποίο κανένας νους δεν μπορεί να χωρέσει. Πήγε στο σπίτι του συγκεκριμένου παρουσιαστή, κατάφερε να παραβιάσει τον χώρο και να μπει χωρίς την άδειά του μέσα και από εκεί και πέρα πετώντας μια πέτρα, κατάφερε να σπάσει, να θρυμματίσει την τζαμαρία του σπιτιού του παρουσιαστή. Φυσικά την κατήγγειλε γι�� ενόχληση και εγκληματική επέμβαση», ανέφερε ο αρχισυντάκτης του showtime.cy Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου.

Oι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή κοπέλα είχε πάθε ψύχωση μαζί του. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος παρουσιαστής δέχεται ακραία εκδήλωση θαυμασμού από γυναίκα. Εχει πολλές κατακτήσεις, είναι εμφανίσιμος και πάρα πολύ γυμνασμένος.

Οσο για την κοπέλα; Οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα της Λευκωσίας, ανακρίθηκε και αφέθηκε ελεύθερη, καθώς επισήμως δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία εναντίον της. Η συγκεκριμένη πάντως στο παρελθόν έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη με παρενόχληση σε δύο βουλευτές. Στα κυπριακά μέσα έχει ξεσπάσει σάλος και όλοι περιμένουν μια δήλωση του γοητευτικού παρουσιαστή.