Χυδαίο & εξοργιστικό το reality «Γίνε Έλληνας για μια εβδομάδα»

Δείτε το πρώτο επεισόδιο-Πανικός & αντιδράσεις στο Facebook

Χυδαίο & εξοργιστικό το reality «Γίνε Έλληνας για μια εβδομάδα»
Εξοργιστικό, εξευτελιστικό και αηδιαστικό. Με αυτές τις τρεις λέξεις –και όχι μόνο-, μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος το πρώτο επεισόδιο του βρετανικού reality «Γίνε Έλληνας για μια εβδομάδα».

Στο εν λόγω reality του οποίου το πρώτο επεισόδιο ήδη προβλήθηκε από το Channel 4, τρεις Βρετανοί φορολογούμενοι μπαίνουν στη θέση μιας ελληνίδας κομμώτριας, ενός έλληνα οδηγού λεωφορείου και ενός έλληνα χειρουργού.

Στο trailer του, το χυδαίο reality, καλεί τους τρεις συμμετέχοντες ν΄απολαύσουν τα ελληνικά… «προνόμια».

Ποια είναι αυτά; Η Ελληνίδα κομμώτρια παίρνει σύνταξη στα 53. Το ίδιο και άλλοι εργαζόμενοι σε 600 βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα, που παίρνουν σύνταξη στην ίδια ηλικία.

Ο οδηγός λεωφορείου παίρνει επίδομα επειδή πάει εγκαίρως στη δουλειά του και ελέγχει τα εισιτήρια, ενώ λαμβάνει παράλληλα διπλάσιο από τον ελληνικό μισθό.

Όσο για τον χειρουργό; παίρνει ότι μπορεί και φοροδιαφεύγει ανενόχλητος. Στόχος του reality, ισχυρίζονται οι παραγωγοί του Channel 4, είναι να εξηγήσει πως έφτασαν οι έλληνες σε αυτό το σημείο. Μέχρι και ειδικοί υπάρχουν που εξηγούν πως η κακή δημοσιονομική πολιτική και η διαφθορά διέλυσαν την ελληνική οικονομία.

Εμείς πάντως, καλούμε τους Βρετανούς να έρθουν για μια μόνο μέρα ν΄απολαύσουν τα ελληνικά «προνόμια».

Να πληρώσουν τις έκτακτες εισφορές, τα χαράτσια μέσω της ΔΕΗ και όλα τα υπόλοιπα φοροεισπαχτικά μέτρα. Και όλ΄αυτά; με το βασικό μισθό!

Αν τα καταφέρουν… θα τους κάνουμε εμείς reality. Μέχρι τότε.. να μας γράφουν.

Κάντε κλικ και δείτε το εξοργιστικό video που μας εξευτελίζει ως Έλληνες και ως χώρα…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top