Τσιμτσιλή: χθες αποχαιρέτησε το κοινό - σήμερα γιόρτασε on air!

Μα τι έπαθε η παρουσιάστρια;

Τσιμτσιλή: χθες αποχαιρέτησε το κοινό - σήμερα γιόρτασε on air!

Τι κι αν την Δευτέρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της, κρατώντας με δυσκολία τα δάκρυα και ανακοίνωσε πως «Μπλα Μπλα» τέλος για φέτος λόγω της κατάστασης στο Alter; Σήμερα βγήκε σαν να μην τρέχει τίποτα και, μάλιστα, έκανε γιορτούλα on air!

«Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε, σίγουρα θα τα λέμε εκτός κάμερας, ίσως να τα ξαναπούμε και μπροστά στην κάμερα, η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές, αν δεν συμβεί αυτό σας στέλνουμε την αγάπη μας», είπε την Δευτέρα η Σταματίνα, όπως έγραψε το star.gr, μιας και επρόκειτο να αρχίσει επίσχεση εργασίας στο Alter.

Σήμερα ξημέρωσε μια άλλη μέρα, χώρια που η παρουσιάστρια έχει... την γιορτή της! Mάλιστα, της είχαν ετοιμάσει και αφιέρωμα για να την ευχηθούν, ενώ δεν έλειψε και το... βούρκωμα που είναι απαραίτητο σε αυτές τις περιπτώσεις.

«Πολλές φορές γνωρίζουμε αυτές τις εκπλήξεις, αλλά τη σημερινή όντως δεν τη γνώριζα, γιατί δεν γνωρίζαμε καν, νομίζαμε ότι δεν θα ήμασταν καν στον αέρα. Γι’ αυτό και με τον τρόπο μας περάσαμε χθες στους τηλεθεατές κάποιο μήνυμα, θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε...», είπε η παρουσιάστρια, σε μια προσπάθεια να «συμμαζέψει» τον χθεσινό αποχαιρετισμό.

Αχ βρε Σταματίνα, αχ... βρε μπας και σε ζάλισε με τις σβούρες ο παρτενέρ σου στο «Dancing On Ice»;

Δείτε την σημερινή έναρξη του «Μπλα Μπλα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top