Χ. Φερεντίνος: «Ο Τζιόβας έχει λερωμένη τη φωλιά του»

«Τραβάει ζόρι γιατί φταίει»

Χ. Φερεντίνος: «Ο Τζιόβας έχει λερωμένη τη φωλιά του»

Τι ήταν αυτά που άκουσαν τα αυτάκια μας πρωί, πρωί στο πρωινό του ΑΝΤ1 από το στοματάκι του Χρήστου Φερεντίνου;

Δεν το έχει, δεν το έχει το lifestyle, όμως ότι έχει να κάνει με το lifestyle της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Ορέστη Τζιόβα, το ξέρει.

Διότι σήμερα, με αφορμή μια κουβέντα που είχαν για την απιστία, έβαλε η Χριστίνα Πολίτη τις φιτιλιές της και άρχισε να ρωτά πολύ συνωμοτικά τον Φερεντίνο για την Παπουτσάκη.

«Έχεις μια φίλη σου, πολύ, που έχετε ένα μαγαζί μαζί, μια κοπέλα. Εγώ άκουσα κάτι και θέλω να το πούμε εδώ πέρα, πάνω στο τραπέζι. Ήταν ένα ζευγάρι που έχει γίνει ένας χωρισμός πρόσφατος. Εγώ άκουσα ότι αυτή η κοπέλα ενώ φαίνεται ότι όλο αυτή βρίσκει κάποιον, ότι απίστησε το ταίρι της», του είπε η Χριστίνα Πολίτη.

«Τι περιμένεις να σου πω εγώ; Δε θα σου πω εγώ», της απάντησε στο ίδιο ύφος ο Χ. Φερεντίνος , ώσπου η Σίσσυ Χρηστίδου αναρωτήθηκε:

«Για ποιους λέτε; ��ια την Παπουτσάκη και τον Τζιόβα»;

«Εγώ έμαθα ότι ενώ καταλογίζουν στην Κατερίνα ότι βρήκε άλλον και τον αντικατέστησε, άκουσα ότι ο Ορέστης έκανε την κουτσουκέλα», επέμεινε η Πολίτη.

Ε και εκεί ήταν που λύθηκε τελείως ο Χ. Φερεντίνος. Διότι μιλούσαν για την… κολλητή του.

«Κακώς της καταλογίζουν της Κατερίνας γιατί δεν είναι σωστό. Ο Ορέστης περνά το δικό του το ζόρι, αυτό έχω να πω εγώ, γιατί όταν είσαι σε μια διαδικασία που ευθύνεσαι και έχει λερωμένη τη φωλιά σου, περνάς μεγαλύτερη δυσκολία», είπε ο παρουσιαστής και τους άφησε όλους άλαλους!!!!

Όταν τον είχε τον Ορέστη καλεσμένο στην εκπομπή του, στο τσακ το γλίτωσε να μη το φάει το βρισίδι, τώρα μετά από αυτό, μη και χαλάσει την καρδιά του και με την Κατερίνα με αυτά που βγαίνει και λέει.

Δείτε τι είπε ο Χ. Φερεντίνος στην εκπομπή του για την Κ. Παπουτσάκη και τον Ορέστη Τζιόβα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top