Οι τούμπες και τα… ευτράπελα στην πρεμιέρα του Dancing on Ice!

Τα λάθη και οι δηλώσεις όλο νόημα

Οι τούμπες και τα… ευτράπελα στην πρεμιέρα του Dancing on Ice!

Σιγά που δεν θα είχε τούμπες η πρεμιέρα του «Dancing on Ice»!!!!

Τις τούμπες όμως δεν τις έφαγαν οι συμμετέχοντες, αλλά οι επαγγελματίες και μάλιστα με το… καλησπέρα σας!!!

Έτσι στην καθυστερημένη έναρξη του show στον πάγο, βγήκαν οι επαγγελματίες παγοδρόμοι και χόρεψαν χωρίς τους celebrities. Κι εκεί που έκαναν τις εντυπωσιακές τους φιγούρες, πάει ένας από αυτούς να κάνει ένα εντυπωσιακό άλμα και κατέληξε να φάει μια τριπλή… τουμπ, εκ της τούμπας!!!!

Παρα τρίχα τούμπα πήγε να φάει όμως και ο Κώστας Φραγκολιάς, αλλά και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που ναι μεν βγήκε δεύτερη στη βαθμολογία, αλλά η ίδια… πρόδωσε στους κριτές ότι πήγε να πέσει.

Εκτός όμως από τις τούμπες είχαμε και άλλα ευτράπελα, όπως με τις βαθμολογίες που έβαζαν οι κριτές. Άλλες βαθμολογίες έβαζε η κριτική επιτροπή, άλλα αντ’ άλλα εμφάνιζαν οι φωτεινοί πίνακες μπροστά τους. Πήγε βέβαια η Τζένη Μπαλατσινού να τα μπαλώσει, λέγοντας ότι είναι τα λάθη της πρεμιέρας, αλλά βρε παιδί μου άλλο να βάζει ο Α. Κωστάλας 2,5 και άλλο να ανακοινώνουν στους διαγωνιζόμενους ότι πήραν… μονάδα!!!

Και επειδή show χωρίς ίντριγκα δεν υπάρχει, δεν έλειψαν και οι ψιλοεκνευρισμοί…. Όπως αυτός του Κώστα Φραγκολιά, στον οποίο ο Α. Κωστάλας είπε ότι θα πρέπει να ξεχάσει για λίγο το ποδόσφαιρο για να πάρει απάντηση όλο ύφος ότι αυτή είναι η… δεύτερη φύση του.

Και ο Πέτρος Κωστόπουλος όμως έκανε αίσθηση με την κριτική του. Αφού είπε στον Βασίλειο Κωστέτσο ότι το έχει με τα ψιλοτάκουνα άλλα όχι με τα… παγοπέδιλα, ενώ στον Γ. Χειμωνέτο ζήτησε να… «σπάσει» λίγο παραπάνω μέση πάνω στην παγοπίστα.

Δείτε τα ευτράπελα που έγιναν στην πρεμιέρα του Dancing on Ice

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top