Γερμανού - Παπαβασιλείου: η... ψυχρή και η δήλωση που πείραξε

Τι λέει η μία παρουσιάστρια για την άλλη;

Γερμανού - Παπαβασιλείου: η... ψυχρή και η δήλωση που πείραξε

Εκατέρωθεν δηλώσεις για την σχέση τους έκαναν Ναταλία Γερμανού και Έλενα Παπαβασιλείου, με την πρώτη να λέει πως η δεύτερη δείχνει ψυχρή αλλά δεν είναι και την δεύτερη να παραπονιέται για μια δήλωση της πρώτης...

«Με πείραξε που η Ναταλία είπε ότι θέλω χιλιόμετρα για να γίνω παρουσιάστρια. Δεν έτυχε να το συζητήσουμε. Λες να της το πω τώρα; Θα της το πω», είπε η παρουσιάστρια στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη», σχολιάζοντας την επίμαχη φράση.

Μιλώντας για την φετινή σεζόν, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε πως στεναχωρήθηκε όταν έμαθε ότι «κόβεται» η εκπομπή της και πρόσθεσε: «είμαι χαρούμενη που περνάω τα Σαββατοκύριακα με κόσμο. Περνάμε πολύ περίεργες εποχές στην Ελλάδα αλλά θέλουμε και στιγμές για να μπορούμε να χαμογελάμε».

«Δεν είχα ποτέ πρόβλημα εγώ με την Έλενα, δεν είναι στον χαρακτήρα μου. Δεν ψοφάω να βγω να φανώ, να επισκιάσω τους πάντες δίπλα μου», δήλωσε από την πλευρά της στην «Πρωινή Μελέτη» η Ναταλία.

Κι αναρωτιέστε τι γνώμη έχει για την Έλενα, ιδού η απάντηση: «η Έλενα είναι ένα πολύ εντάξει παιδί. Είναι παρεξηγημένη... Επειδή έχει μεγαλώσει στη Γερμανία είναι σοβαρή, μετρημένη, χωρίς πολλές γλύκες και αυτό την κάνει καμιά φορά να δείχνει απρόσιτη, ψυχρή... Δεν είναι έτσι στη ζωή της»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top