Το πολιτικό σχόλιο του Πέτρου Κωστόπουλου

Πρεμιέρα για το Dancing on ice

Το πολιτικό σχόλιο του Πέτρου Κωστόπουλου

Επεισοδιακή ήταν η πρεμιέρα του Dancing on ice, αφού το πολυαναμενόμενο σόου ξεκίνησε με μιάμιση ώρα καθυστέρηση, εξαιτίας των πολιτικών εξελίξεων.

Τα δώδεκα ζευγάρια των υποψηφίων έβαλαν τα καλά τους και τα... δυνατά τους προκειμένου να εντυπωσιάσουν τον κόσμο, παρά το ότι ήδη περίμεναν αρκετή ώρα μέχρι να ξεκινήσει το σόου.

Τα πολιτικά γεγονότα αποτέλεσαν και αφορμή για το πρώτο σχόλιο της βραδιάς από τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος με το που ξεκίνησε το σόου και αμέσως μετά την παρουσίαση του Αλέξη Κωστάλα και της Ελενας Παπαρίζου, μίλησε για τα γεγονότα των τελευταίων ωρών: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, διότι περάσαμε μιάμιση ώρα εδώ περιμένοντας ένα αποτέλεσμα το οποίο έχει κάνει χαρούμενη όλη την Ελλάδα: Και αυτό δεν είναι το Dancing on ice, αλλά η νέα κυβέρνηση», δήλωσε ο εκδότης και παρουσιαστής.

Λίγη ώρα νωρίτερα, η σύζυγός του είχε αστειευθεί μαζί του με αφορμή το γεγονός ότι από την κριτική επιτροπή του Greek Idol, πλέον βρίσκεται σε μια άλλη επιτροπή. «Τι δουλειά κάνεις; Γιατί σε βλέπω από κριτική επιτροπή σε κριτική επιτροπή».

«Είμαι… κριτικός, ναι. Πού ξέρεις… μπορεί να με δεις και σε κριτική επιτροπή μαγειρικής κάποια στιγμή», συμπλήρωσε με χιούμορ ο κος Κωστόπουλος.

Δείτε το στιγμιότυπο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top