Δείτε τις παρουσιάστριες που έβαλαν τα ίδια παπούτσια!

Ποια τα φόρεσε πρώτη και ποια ακολούθησε;

Δείτε τις παρουσιάστριες που έβαλαν τα ίδια παπούτσια!

Με κατακόκκινη γόβα από λουστρίνι που «έβγαζε μάτι» εμφανίστηκε την Κυριακή το πρωί η Ναταλία Γερμανού, δείχνοντάς την μάλιστα ξανά και ξανά στην κάμερα. Και δως του τα κοντινά στο παπούτσι από εδώ, δως του τα άλλα κοντινά από κεί, του έδωσε και κατάλαβε το Ναταλάκι, που κυριολεκτικά μέσα στην καλή χαρά, δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της για τις κόκκινες γόβες του Δούκα Χατζηδούκα, τον οποίο είχε καλεσμένο.

Βρε τί μας θυμίζει…τί μας θυμίζει… σκεφτήκαμε μόλις είδαμε το δωδεκάποντο της Ναταλίας… Δεν χρειάστηκε και πολύ για να φθάσουμε σε ασφαλές συμπέρασμα. Μόλις δύο ημέρες πριν, η Ελένη Μενεγάκη είχε φορέσει ακριβώς τα ίδια παπούτσια στην εκπομπή της!

Η Ελένη έβαλε που λέτε την κόκκινη γόβα, ενώ επέλεξε και ασορτί μπλούζα και τζινάκι σούπερ trendy και έκανε την εκπομπούλα της στην τελευταία εργάσιμη μέρα της εβδομάδας. Οπως και να το κάνουμε, τις έβαλε πρώτη... (όχι που θα τις άφηνε τέτοιες γόβες). Tζιν, αλλά λευκή μπλούζα έβαλε η Ναταλία που φιλοξένησε τον Δούκα Χατζηδούκα στην παρουσίαση της νέας του κολεξιόν για το 2012 δύο 24ωρα μετά.

Επίσης, το γεγονός ότι για πρώτη φορά ο Δούκας πήγε στην Ναταλία και όχι στην Ελένη, όπως κάνει ΠΑΝΤΑ και κάθε σεζόν, είτε καλοκαίρι είναι, χειμώνας, δεν το αφήνουμε ασχολίαστο… Γιατί άραγε; Τί έχει αλλάξει και δεν το καταλάβαμε;

Είδατε που η κρίση «χτύπησε» και τα μεγάλα ονόματα της τηλεόρασης; Μέχρι και τα παπούτσια μοιράζονται οι παρουσιάστριες της Κάντζας. Να δείτε που σε λίγο θα φοράνε και τα ίδια ρούχα. Αααχ καταραμένη κρίση… Πάντως, πρέπει να φοράνε – στανταράκι – και ίδιο νούμερο παπούτσι. Για όσους δεν το γνωρίζετε, η Ελένη φοράει 39…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top