Παπακωνσταντίνου προς Τρέμη:«Δεν θα μου κάνετε μάθημα»

Αναψαν τα αίματα στο δελτίο ειδήσεων του mega

Με άγριες διαθέσεις εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega και την δημοσιογράφο Ολγα Τρέμη, η οποία του ξεδίπλωσε σειρά πολιτικών γεγονότων των τελευταίων ημερών, αλλά ο υπουργός περιβάλλοντος την διέκοπτε συνεχώς πιστεύοντας ότι του κάνει αξιολόγηση και κριτική.

Η κα Τρέμη μίλησε για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών, όταν ο υπουργός την διέκοψε και μάλιστα σε έντονο ύφος, λέγοντάς της: «Αγνοείτε σειρά γεγονότων κα Τρέμη».

«Με συγχωρείτε, εγώ δεν αγνοώ γεγονότα και θα ήθελα να μην μπαίνουμε σε τέτοιου είδους ατραπούς στην συζήτησή μας. Εγώ δεν σας είπα ούτε ότι αγνοείτε, ούτε ότι δεν αγνοείτε. Εγώ τις ερωτήσεις μου σας διατύπωσα. Εάν θέλετε να δίνετε μόνος σας τις απαντήσεις ας το κάνετε, αλλά χωρίς αξιολογήσεις», του απάντησε εκείνη.

«Θέλετε να με αφήσετε να ολοκληρώσω την φράση μου ή θα μου κάνετε διάλεξη και μάθημα; Γιατί εγώ δεν ήλθα εδώ για να μου κάνετε μάθημα», πρόσθεσε o υπουργός.

Δείτε τον έντονο διάλογο Παπακωνσταντίνου-Τρέμη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top