Ανακοίνωση-μυστήριο από την Αγγελική Νικολούλη

Τί συμβαίνει με την δημοσιογράφο-παρουσιάστρια και το Alter;

Ανακοίνωση-μυστήριο από την Αγγελική Νικολούλη

Όπως ήδη σας ενημερώσαμε, από χθες Παρασκευή, (04/11), οι εργαζόμενοι στο Alter προχώρησαν σε νέες στάσεις εργασίας, οι οποίες έχουν προγραμματισθεί μέχρι και για την Κυριακή το βράδυ.

Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση γνωστών ονομάτων του καναλιού, ανάμεσα σε αυτά και της Αγγελικής Νικολούλη, η οποία, μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας, έκανε γνωστές τις προθέσεις της για αλλαγές στην εκπομπή της σε περίπτωση που οι ανατροπές στο κανάλι του Μπουρναζίου συνεχισθούν. Κανείς όμως δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τί ακριβώς εννοεί. Διαβάστε τι γράφει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στο site της:

«Οι νέες στάσεις εργασίας των δημοσιογράφων από τη μια και οι πολιτικές εξελίξεις από την άλλη, μας κρατούν μακριά σας για τρίτη συνεχόμενη Παρασκευή.

Οι συνάδελφοι - εργαζόμενοι στο ΑΛΤΕΡ, επέλεξαν την Πέμπτη το μεσημέρι να μπλοκάρουν το ζωντανό πρόγραμμα του καναλιού, για να διεκδικήσουν με αυτόν τον τρόπο τα δεδουλευμένα τους. Το δίκιο με το μέρος τους. Είναι απλήρωτοι μήνες τώρα, όπως όλοι μας και αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες. Πολλοί λένε πως έπρεπε να πρυτανεύσει η λογική τώρα που οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες. Να μην μπλοκάρουν δηλαδή οι δημοσιογράφοι με τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους τις ειδήσεις και τις ζωντανές εκπομπές. Υπήρξε μια ιδέα να μεταδοθεί η εκπομπή μετά τις δώδεκα τα μεσάνυχτα, την ώρα που η ψηφοφορία στη Βουλή θα βρισκόταν σε εξέλιξη. Θα καλύπταμε την επικαιρότητα, χωρίς όμως να έχουμε χρόνο για τη βαθειά έρευνά μας στην εκπομπή.

Εάν βγαίναμε κανονικά στην ώρα μας, θα καλύπταμε και τα δυο.

Αν οι ανατροπές στο ΑΛΤΕΡ συνεχιστούν, το «Τούνελ» θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε αλλαγές…

Αγγελική»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top