Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω κλέψει μαξιλάρι από ξενοδοχείο»

«Δεν βγάζω ΠΟΤΕ την τσίχλα από το στόμα μου»

Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω κλέψει μαξιλάρι από ξενοδοχείο»
Δυο αποκαλύψεις τις οποίες δεν γνωρίζαμε για την Ελεονώρα Μελέτη, έγιναν από το «Μες την Καλή Χαρά». Η παρουσιάστρια, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή και μίλησε για δυο συνήθειες της. Η πρώτη, είναι πως μασάει σχεδόν σε όλες της τις στιγμές τσίχλα. Η δεύτερη, είναι πως της αρέσει να παίρνει μαξιλάρια από ξενοδοχεία, ειδικά όταν αυτά είναι βολικά.

Η εμμονή της με τις τσίχλες είναι μεγάλη, καθώς όπως είπε δεν τη βγάζει σχεδόν ποτέ από το στόμα της. Από την ώρα που κάνει εκπομπή μέχρι την ώρα που πέφτει για ύπνο. Μάλιστα έχει τύχει να την πάρει και ο ύπνος με την τσίχλα στο στόμα.Πού την βάζει όταν είναι on air για να μη φαίνεται; «κάτω από τη γλώσσα αριστερά», αποκάλυψε.

Μάλιστα δεν την αποχωρίζεται ούτε στις προσωπικές της στιγμές: «το φιλί το έχω άνετα με την τσίχλα. Είναι αυτό που λέει και ο Ρόκκος, “το φιλί σου μυρίζει δυόσμο”».

Αδυναμία της; τα μεγάλα και άνετα μαξιλάρια. Γι΄αυτό και κάποτε σε ταξίδι της στην Αυστρία, δεν δίστασε να κλέψει ένα επειδή ήταν πολύ βολικό:

«Έβαλα στη βαλίτσα το μαξιλάρι, και έστειλα κάποια πραγματάκια με άλλες βαλίτσες. Εύκολο. Το συγκεκριμένο το άρπαξα, γιατί ήμουνα και στο εξωτερικό. Όταν είμαι στην Ελλάδα, πάντα παίρνω άδεια. Δεν μου έχει πει ποτέ κανείς όχι. Αλλά νομίζω ότι μετά απ΄αυτό το μαξιλάρι που είχα κλέψει απ΄το ξενοδοχείο της Αυστρίας ήταν έρωτας, δεν το έχω αλλάξει ποτέ. Δεν έχω πάρει άλλο. Είναι μεγάλο μαξιλάρι».

Τέλος, η Ελεονώρα μίλησε και για το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να κάνει οικογένεια: «Δεν είναι στα άμεσα μου σχέδια. Αλλά θα΄θελα να μου συμβεί σε μερικά χρόνια. Να μου συμβεί όμως. Όχι να το προχωρήσω και να το σχεδιάσω εγώ».

Τι θα έκανε όμως αν από κάποιον σύντροφο τύχαινε να μείνει έγκυος;«Αν ο σύντροφος δεν είναι κατάλληλος, προσέχω να μην συμβεί. Γιατί κάποιοι σύντροφοι είναι κατάλληλοι για άλλα πράγματα και ακατάλληλοι για κάποια άλλα. Σ΄αυτή την κατηγορία, προσέχεις για να μην συμβεί. Με κάποιους ανθρώπους μπορείς να κάνεις οικογένεια και με κάποιους άλλους όχι. Ξέρεις τι ζητάς από έναν άνθρωπο και μέχρι που απλώνεις τα πόδια σου».

Κάντε κλικ στο video και δείτε τι δήλωσε…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top