Η Μ. Ιωαννίδου τα χώνει και πάλι στον Τ. Σαμαρά

«Είναι ακατάλληλος για την τηλεόραση», λέει

Άχτι τον έχει τον Τρύφωνα Σαμαρά, η Μαρία Ιωαννίδου. Μετά από την εμφάνισή του στο Dancing with the stars, όπου ο Τρύφωνας κέρδισε τις εντυπώσεις, η Μαρία Ιωαννίδου ακούει «Τρύφωνα» και βγάζει σπυράκια!!!!


Τώρα μάλιστα που πήρε και δική του εκπομπή; Ανοίγει το στόμα της και βγάζει φωτιές!!!


«Εγώ ούτε γελάω με τον κύριο Σαμαρά, ούτε διασκεδάζω, ούτε κάνω πλάκα, ούτε βλέπω κάτι ξεχωριστό. Έχει μια χαρά το παιδί, μπράβο του. Είναι καλό πράγμα να είσαι χαρούμενο παιδάκι. Ένα χαρούμενο παιδάκι βλέπω, τίποτε άλλο», είπε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης».


Και δεν είπε μόνο αυτά. Τι ότι η εκπομπή που ανέλαβε είναι πιο υπεύθυνο πράγμα και δεν ξέρει αν θα τα καταφέρει, τι ότι γνωρίζει μόνο το ταλέντο του στην κομμωτική και όχι στην παρουσίαση, μέχρι και ακατάλληλο τον είπε.


«Θεωρώ ότι το πρόσωπο αυτό είναι ακατάλληλο για την τηλεόραση. Εγώ την βλέπω με πιο σοβαρό μάτι και τη δουλειά της τηλεόρασης», είπε η Μ. Ιωαννίδου.


Γιατί όπως λέει πάνω απ’ όλα είναι δασκάλα και δεν μπορεί να βλέπει τις μαθήτριές της να τη ρωτούν αν όντως όλα είναι τόσο εύκολα στην τηλεόραση.


«Είναι σωστό να κατευθύνουμε τον κόσμο σε ένα ελαφρύ είδος χιούμορ, διάθεσης, γέλιου, σαχλαμαράς;», αναρωτήθηκε.


Δείτε το video…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top