«Ελένη, μην το σκέφτεσαι, παντρέψου!!!»

Τί είπαν στην Μενεγάκη και την έκαναν... τούρμπο;

«Ελένη, μην το σκέφτεσαι, παντρέψου!!!»

«Φούντωσε» για τα καλά το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη, όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας, προλογίζοντας θέμα για φθηνά νυφικά μέσω ίντερνετ, της είπε στον αέρα της εκπομπής. «Ελένη μην το σκέφτεσαι, παντρέψου!»

Θα αναρωτηθεί κανείς τι σχέση είχε το ένα με το άλλο. Σχέση μπορεί να μην είχε, όμως το αποτέλεσμα ήταν ότι η Ελένη, που μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν μες στην καλή χαρά, μέσα στα γέλια και τα πειράγματα με τους συνεργάτες της, (όπως κάθε μέρα δηλαδή), κοντοστάθηκε, γούρλωσε το μάτι, και κοιτάζοντάς τον στα μάτια του είπε: «Εεεε;;;;;»

«Μια φιλοσοφία δικιά μου λέω, εμπνευσμένη από ρήτορες», της διευκρίνισε δευτερόλεπτα αργότερα ο συνεργάτης της, αφού βεβαίως την είχε «στείλει αδιάβαστη». Ένα με την κόκκινη γόβα και την κόκκινη μπλούζα έγινε η παρουσιάστρια. Εξαλλη!!!

Μα είναι δυνατόν; Λένε τέτοια πράγματα στην παρουσιάστρια, παιδιά; Αυτά τα ρωτάνε πρώτα, δεν τα πετάνε έτσι. «Λέω μια δικιά μου φιλοσοφία. Αν σου τύχει καλή σύζυγος, θα γίνεις ευτυχισμένος. Αν σου τύχει κακή σύζυγος, θα γίνεις φιλόσοφος», συνέχισε ο Γρηγόρης, αλλά μάλλον η πλάκα δεν άρεσε και πάρα πολύ στην Ελένη. Παίρνει βαθιά ανάσα, λέει το θέμα που ακολουθούσε περί φθηνών νυφικών μέσω διαδικτύου και μόλις ολοκληρώνεται το βίντεο, σχολιάζει το θέμα, προσθέτοντας ότι στην εκπομπή καλεσμένος θα ήταν και ο Αχιλλέας Χαρίτος που θα δείξει νυφικό μακιγιάζ. Ήταν όμως τόσο μεγάλη η ταραχή της που μιλώντας για τον γνωστό μακιγιέρ, είπε: «Θα έχουμε λοιπόν μαζί μας τον Αχιλλέα, που θα μας δείξει πώς θα γίνουμε ακόμη πιο όμορφες και ωραίες την ημέρα του γάμου μας, όπως όλες… ονειρευόμαστε. Ονειρεύεστε δηλαδή ήθελα να πω…», είπε σαστισμένη.

Καλά τα είπες Ελένη μου. Ονειρευόμαστε είναι το σωστό, γιατί το διόρθωσες; Γλώσσα λανθάνουσ��, αλήθεια λέγει, αλλά τέλος πάντων. Πάντως ότι είχε ταραχτεί, είχε ταραχτεί.

Οι συνεργάτες της βέβαια που κατάλαβαν ότι στο πλατό υπήρχε μια παγωμάρα, μια γκρίνια, ένα κατιτίς, γέλασαν, ενώ εκείνη προσπάθησε να το προσπεράσει: «Πόσα χρόνια κάνει μακιγιάζ ο Αχιλλέας Χαρίτος;»

«20!» της απάντησαν. «20; Τι 20; 20 χρόνια είμαι εγώ στην τηλεόραση ρε παιδιά», απάντησε η Ελένη, με τα νεύρα... τσίτα.

Αφού την βλέπετε την γυναίκα παιδιά ότι «φουντώνει», αφήστε την, μην την τσιτώνετε άλλο… Ημαρτον… Να δείτε που στο break έγινε... της κακομοίρας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top