Τραγικό τέλος για την Νταίζη και τον Χρήστο των «Μυστικών της Εδέμ»

Τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια;

Τραγικό τέλος για την Νταίζη και τον Χρήστο των «Μυστικών της Εδέμ»

Συγκλονιστικές εξελίξεις αναμένονται στα επόμενα επεισόδια των «Μυστικών της Εδέμ».


Όπως μας έχουν ήδη προϊδεάσει οι σεναριογράφοι της σειράς, Γ. Κυρίτσης και Ε. Ακρίτα στο τέλος καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει.


Σε αυτό το κλίμα λοιπόν οι εξελίξεις όσον αφορά στο Χρήστο και την Νταίζη κόβουν στην κυριολεξία την ανάσα.


Η Νταίζη αποφυλακίζεται με τον αστυνομό να της προειδοποιεί ότι θα την έχει από κοντά, ξέροντας καλά ότι θα την οδηγήσει στο Χρήστο. Εκείνη πηγαίνει στον Στέφανο για να τον ευχαριστήσει που κρύβει τον καλό της και μαθαίνει ότι η μητέρα της, η Αντιγόνη έχει υποστεί εγκεφαλικό.


Στη συνέχεια θα αποφασίσει ότι πλέον ήρθε η ώρα για να παραδοθεί ο καλός της και να πάει στη φυλακή. Βάζει όμως ως όρο για να γίνει αυτό οι δυο τους επιτέλους να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας.


Ο όρος γίνεται δεκτός, η παρέα οργανώνει το γάμο, ο Στάφανος και ο Νικόλας συνοδεύουν τη νύφη στην εκκλησία και η Στέλλα που έχει σταθεί πολύ στη Νταίζη γίνεται η κουμπάρα.


Όλοι φαίνονται χαρούμενοι, όμως η αντίστροφη μέτρηση για το ζευγάρι έχει αρχίσει. Χρήστος και Νταίζη μετά από το γαμήλιο πάρτι βρίσκονται μαζί στο αυτοκίνητο, πιο ήρεμοι από ποτέ. Η Νταίζη αποφασισμένη λέει στο Χρήστο ότι δεν πρόκειται να χωρίσουν ποτέ, στρίβει απότομα το τιμόνι, το αυτοκίνητο συντρίβεται και οι δυο τους είναι πια νεκροί!!!!


Πηγή: TV Ζάπινγκ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top