Ευγενία Μανωλίδου: η επανεμφάνιση της μετά από καιρό

Τι κάνει στον ελεύθερο χρόνο της εκτός τηλεόρασης;

Ευγενία Μανωλίδου: η επανεμφάνιση της μετά από καιρό
Εκτός τηλεόρασης βρίσκεται η Ευγενία Μανωλίδου. Η παρουσιάστρια, μετά το ατυχές πέρασμα από την απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1 με την εκπομπή «Dancing with the Stars Daily», απολαμβάνει ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια της, μακριά από την τηλεόραση.

Η μουσικός και παρουσιάστρια, βρέθηκε πρόσφατα στα εγκαίνια μουσείου οίνου μαζί με τον άντρα και τα παιδιά της. Πρόκειται για την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μπροστά στις κάμερες με την οικογένεια της, καθώς η ίδια έχει επιλέξει να κρατηθεί για ένα διάστημα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Φορώντας καφέ ολόσωμη φόρμα με εμφανώς αδυνατισμένη σιλουέτα, απόλαυσε τις στιγμές με τους δικούς της ανθρώπους, χαμογελώντας στην κάμερα.

Πλέον, προτεραιότητα της είναι η μόρφωση και η πνευματική καλλιέργεια των τριών της παιδιών, με τα οποία ασχολείται καθημερινά και συστηματικά.

Παράλληλα, αφιερώνει και ποιοτικό χρόνο στον εαυτό της, απασχολούμενη με διάφορα hobbies. Βόλτες και καφές στην πλατεία της Κηφησιάς, μαθήματα χορού, κοσμικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, είναι μερικές μόνο από τις αγαπημένες της δραστηριότητες.

Όσο για το σπίτι της στα βόρεια προάστια; γεμίζει με μουσικές του κόσμου, κάτι που της δίνει ηρεμία και ψυχική γαλήνη.

Πολλοί μάλιστα λένε πως πρόκειται για διάστημα περισυλλογής για την Ευγενία Μανωλίδου, η οποία ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά στην τηλεόραση.

Κάντε κλικ και δείτε το video όπως μεταδόθηκε από την «Πρωινή Μελέτη»…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top