Ο Λάκης «έχασε» το γέλιο της Ανθούλας του

Για ποιο λόγο απουσιάζει η αγαπημένη του από το Τσαντίρι

Ο Λάκης «έχασε» το γέλιο της Ανθούλας του

Ένα πρόβλημα υγείας του συζύγου της γνωστής Ανθούλας του Λάκη Λαζόπουλου είναι η αιτία που η αγαπημένη του Αλ Τσαντίρι απουσιάζει από τις πρώτες εκπομπές της νέας σεζόν.

«Δεν μπόρεσα να είμαι στις εκπομπές επειδή πηγαινοέρχομαι στο νοσοκομείο για ένα πρόβλημα υγείας του άντρα μου», δήλωσε στην εφημερίδα Espresso η Ανθούλα, μετά από επικοινωνία που είχαν μαζί της, με αφορμή την απουσία της από την εκπομπή του Alpha.

«Θα συνεχίσω να ακολουθώ τον Λάκη μου όπου και να’ ναι, αλλά προς το παρόν πρέπει να είμαι δίπλα στον σύζυγό μου. Μιλάω πολύ συχνά με τον Λάκη. Το ότι δεν μπορώ να βρίσκομαι στο πλατό δεν σημαίνει πως δεν τον σκέφτομαι. Τον αγαπώ και τον παρακολουθώ. Τον ξέρω κοντά δέκα χρόνια τώρα και τον νιώθω σαν αδελφό μου, αφού όταν τον χρειαστώ βρίσκεται πάντα στο πλάϊ μου. Όταν με το καλό βγούμε από το νοσοκομείο, θα με δείτε και πάλι κοντά στον Λάκη», τόνισε, διαψεύδοντας ότι έχει τσακωθεί με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Πάντως, την περασμένη Τρίτη, στο τέλος της εκπομπής του ο Λάκης έστειλε χαιρετίσματα στο Ερρίκος Ντυνάν λέγοντας χαρακτηριστικά: Η σκέψη μας είναι κοντά στους φίλους μας στο Ερρίκος Ντυνάν. Τους αγαπάμε, δήλωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top