Ο Γ. Καραμέρος μιλά για την… κόντρα του με τη Φ. Σκορδά!

Τι λέει για όσα γράφτηκαν στο προσωπικό του blog;

Ο Γ. Καραμέρος μιλά για την… κόντρα του με τη Φ. Σκορδά!

Μια νέα κόντρα απασχολεί από την προηγούμενη εβδομάδα τα lifestyle έντυπα και τις εκπομπές. Πρωταγωνιστές η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Καραμέρος.

Μια… εν ενεργεία παρουσιάστρια πρωινού και ένας… πρώην παρουσιαστής πρωινού. Όλα ξεκίνησαν όταν στο προσωπικό blogτου δημοσιογράφου γράφτηκε ένα άρθρο για τη Φαίη Σκορδά και τον τρόπο που παρουσιάζει την εκπομπή «Mommy».

Το άρθρο με τίτλο «Αχ, βαχ Mommy» έγραφε μεταξύ άλλων:

«Η επιλογή της στη θέση της Μαρίας Αραμπατζή για την εκπομπή του MEGA, Mommy έγινε με πρόχειρη σκέψη. Μπορεί να έγινε πρόσφατα μητέρα και η επιλογή να έγινε με εμπορικά κριτήρια, αλλά η συγκεκριμένη εκπομπή, που κατά κύριο λόγο φιλοξενεί επιστήμονες (γιατρούς, μαίες, ψυχολόγους), απαιτεί ένα επίπεδο συζήτησης που φέτος δεν εξυπηρετείται».

Το άρθρο που ήταν ανυπόγραφο κατέληγε: «Μετριότατα ελληνικά, βιωματική ημιμάθεια και επαναλαμβανόμενα κλισέ που φέρνουν τους γιατρούς στο ρόλο του χαμογελαστού αμήχανου επισκέπτη κυριαρχούν σε μια εκπομπή που μοιάζει με ιλουστρασιόν διαφημιστικό φυλλάδιο».

Μετά από αυτά ο Γιώργος Καραμέρος μίλησε στο περιοδικό People για την… ξαφνική κόντρα που προέκυψε ανάμεσα σε εκείνον και τη Φαίη Σκορδά.

«Το blog έχει 340 θέματα την ημέρα κι εγώ γράφω μόνο πολιτικά, κοινωνικά ή κάποιο θέμα που θα προκύψει στην επικαιρότητα, όχι media. Άλλωστε δεν κάθομαι να βλέπω εκπομπές το Σάββατο», είπε.

Κι εμείς πάλι αναρωτιόμαστε. Μα καλά ως υπεύθυνος του blog δεν δίνει εκείνος το τελικό ok για τα θέματα που ανεβαίνουν σ’ αυτό;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top