Λ. Λαζάρου: «Είναι ανήθικο να χαρακτηρίζουν το Master Chef Junior reality»

Τι λέει για τη Μαρία Μπεκατώρου και την Ευγενία Μανωλίδου;

Λ. Λαζάρου: «Είναι ανήθικο να χαρακτηρίζουν το Master Chef Junior reality»

Τα γυρίσματα του Master Chef Junior ολοκληρώθηκαν και ο Λευτέρης Λαζάρου μίλησε στο περιοδικό «Εγώ Weekly» για την εμπειρία του με τους μικρούς chef.

«Ήταν πάρα πολύ ωραία. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο τα παιδιά μαγείρευαν και έπαιζαν. Ένιωθα κι εγώ ότι έπαιζα μαζί τους, όπως έκανα και με τα δικά μου παιδιά όταν ήταν μικρά», λέει ο γνωστός chef.

Μάλιστα απορρίπτει τον χαρακτηρισμό «reality» που έχουν δώσει αρκετοί στο Master Chef Junior και τους ασκεί και ο ίδιος έντονη κριτική.

«Θεωρώ ανήθικο και ανεύθυνο αυτό που ακούγεται . Δεν έχετε παρά να ρωτήσετε τους ίδιους τους γονείς των παιδιών. Στην Ελλάδα, όλοι βιάζονται να προδικάσουν πράγματα, όλοι είναι προφήτες», τονίζει ο Λευτέρης Λαζάρου.

Όσο για τη συνεργασία του με τη Μαρία Μπεκατώρου τη χαρακτηρίζει «μεγάλη έκπληξη».

«Είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι. Ήταν μια μεγάλη έκπληξη για μένα ο τρόπος που προσέγγισε τα παιδιά, αλλά και ο τρόπος που παρουσίασε το παιχνίδι. Ήταν πολύ ζεστή και ανθρώπινη, παρά το γεγονός ότι η ίδια δεν έχει παιδιά. Η συμπεριφορά της πάντως θύμιζε μητέρα με 5 – 10 παιδιά»!

Όταν όμως τον ρωτούν για το ποια προτιμά καλύτερα, την Μαρία Μπεκατώρου ή την Ευγενία Μανωλίδου, εκείνος γλιστρά σαν το χέλι.

«Δεν μπορώ να μπω σε διαδικασία σύγκρισης. Είναι τελείως διαφορετικά πράγματα. Σαν να μαγειρεύεις κρέας και ψάρι! Αλλιώς θα προσεγγίσεις το ένα και αλλιώς το άλλο», είπε.

Και αν νομίζετε ότι ο Λευτέρης Λαζάρου είπε το «ναι» στο Master Chef για τα χρήματα, ο ίδιος λέει ότι δεν είναι έτσι.

«Κανένας οικονομικός λόγος δεν υπήρχε. Άλλωστε ήταν πολύ λίγα τα χρήματα που εισέπραξα, τόσο εγώ, όσο και οι δύο φίλοι μου, κριτές του παιχνιδιού», τόνισε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top