Η Ελένη Μενεγάκη σχολιάζει τις… πολιτικές εξελίξεις!

«Έχουμε χάσει τη μπάλα. Τα έχουμε χάσει όλα»

Η Ελένη Μενεγάκη σχολιάζει τις… πολιτικές εξελίξεις!
Εν εξάλλω ξεκίνησε σήμερα την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια, επηρεασμένη από τις πολιτικοοικονομικές εξελίξεις, εκδήλωσε την φανερή της ανησυχία με την έναρξη της εκπομπής.

Ενδεικτικό της σύγχυσης της, είναι πως ενώ έπεφτε το σήμα και ακόμα δεν είχε φανεί η ίδια, ακουγόταν η φωνή της να μονολογεί πίσω από το σήμα!

Αναψοκοκκινισμένη, αγχωμένη και πολύ εκνευρισμένη, καλησπέρισε το κοινό της λέγοντας:

«Για να είμαι ειλικρινής καλησπέρα σας, κι εγώ παρακολουθώ αυτά που παρακολουθούμε όλοι, και τις εξελίξεις τώρα πια που τρέχουνε και πια έχουμε χάσει την ώρα, έχουμε χάσει την μπάλα, τα έχουμε χάσει όλα. Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Το μόνο που νιώθω είναι αυτό που νιώθετε μάλλον κι εσείς, μια τεράστια ανησυχία».

Με το που άρχισαν ν΄αναλύουν οι συνεργάτες της το τι ακριβώς συμβαίνει στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, η Ελένη άρχισε να τους βομβαρδίζει με ερωτήσεις:

«Μπορώ να ρωτήσω κάτι απλό που δεν το έχω καταλάβει ακόμα παρότι τα παρακολουθώ κι εγώ όπως όλος ο κόσμος; Εγώ δεν έχω καταλάβει. Αυτό το δημοψήφισμα που είπε ο Πρωθυπουργός, το είχε συζητήσει με τους βουλευτές του; Γιατί δεν μπορούν να βγαίνουν τώρα όλοι και να λέει ο ένας “εγώ δεν συμφωνώ”, να λέει ο άλλος “εγώ δεν συμφωνώ”, αν το είχαν συζητήσει πιο πριν. Το είχαν συζητήσει όμως;»

Mάλιστα δεν παρέλειψε να κάνει και σχόλιο οικονομικού τύπου όταν συνεργάτης της της ανέφερε πως από την ώρα που ο Πρωθυπουργός μίλησε για δημοψήφισμα χάθηκαν 1,5 τρισεκατομμύριο ευρώ από τα χρηματιστήρια: «Και που΄σαι ακόμα!» του είπε η Ελένη.

Τέλος, εξέφρασε και την αγανάκτηση της για τη Μέρκελ, λέγοντας:

«Συγγνώμη ρε παιδιά δηλαδή η Μέρκελ θ΄αποφασίσει ποιος θα μείνει στο πόδι του Πρωθυπουργού; θα τρελαθώ χριστέ μου!»

Κάντε κλικ στο video και δείτε τι δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top