Χ. Φερεντίνος: Πήγε να το «παίξει» Παπαδάκης, αλλά την πάτησε...

Πώς αντέδρασαν στον Ant1 όταν ο Χρήστος διέκοψε τον Γιώργο

Χ. Φερεντίνος: Πήγε να το «παίξει» Παπαδάκης, αλλά την πάτησε...

Ο Φερεντίνος διέκοψε τον Παπαδάκη για να κάνει σχόλιο, αλλά «την πάτησε» και μάλιστα άσχημα… Τι συνέβη στο πρωινό του Ant1 το πρωί της Πέμπτης; Ο κόσμος «καιγόταν» και ο Χρήστος έκανε τα δικά του.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, ολοκλήρωσε την εκπομπή του λίγο πριν τις 10 μόνος του και αμέσως μετά συνέχισε την παρουσίαση όλων των ραγδαίων πολιτικών οικονομικών εξελίξεων μαζί με τον Χρήστο Φερεντίνο και την Σίσσυ Χρηστίδου. Στο τηλέφωνο έβγαιναν διαδοχικά βουλευτές, τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της Αντιπολίτευσης, που μιλούσαν για τις εξελίξεις. Μέχρι που ήλθε η σειρά της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ και συζύγου του Γιώργου Νταλάρα, Άννας Νταλάρα.

Με το που βγήκε στην γραμμή η κα Νταλάρα καλημέρισε τον Γιώργο Παπαδάκη. Δεν πρόλαβε να πει κάτι άλλο και ο Χρήστος Φερεντίνος έσπευσε να συμπληρώσει στα λεγόμενά της: «Κυρία Νταλάρα, είμαστε και εμείς εδώ…»

Ευγενικά εκείνη καλημέρισε και τους υπόλοιπους παρουσιαστές, διευκρινίζοντας ότι δεν έχει εικόνα μπροστά της από το σημείο όπου βρίσκεται και δεν μπορεί να γνωρίζει ποιοι άλλοι είναι στο στούντιο. Ακριβώς εκείνη την στιγμή, ο Γιώργος Παπαδάκης ξανα-προσπάθησε να θέσει το ερώτημά του στην εκπρόσωπο του κοινοβουλίου. Μάταια. Διακόπηκε – πάλι – από τον Φερεντίνο, το ερώτημα του οποίου ήταν όπως φάνηκε πιο «επείγον». «Θέλω κάποια στιγμή να σας ρωτήσω εάν έχετε σχέση με τον άλλο… Νταλάρα… τον Τσαρλς Νταλάρα. Ξέρετε τον γνωστό οικονομολόγο και τραπεζίτη…όχι τον γνωστό Νταλάρα»...

«Όχι δεν έχω καμία σχέση», απάντησε ορθά κοφτά εκείνη… και ο Φερεντίνος άρχισε τα «παιχνίδια» τύπου ότι το είπε για να χαριτολογήσουν και να ευθυμήσουν σε μια τόσο δύσκολη στιγμή. Επειδή, όμως, η στιγμή μόνο… αστειάκια δεν σήκωνε, η κα Νταλάρα πολύ σωστά του απάντησε ότι ονομάζεται Αννα Ραγκούση-Νταλάρα, έχει σχέση μόνο με τον σύζυγό της και είναι Ελληνίδα. Παρ’όλα αυτά και παρά το ότι η στιγμή δεν το... αντέχει, ο Φερεντίνος συνεχίζει. Το είπα για να ελαφρύνουμε λίγο την ατμόσφαιρα, έλεγε και ξανάλεγε. Μέχρι που η βουλευτής δεν του χαρίστηκε.

«Κύριε Φερεντίνο… σας πηγαίνουν πιο πολύ οι πιο σοβαρές εκπομπές… με όλο το θάρρος δηλαδή, όλο τον σεβασμό και την αγάπη», είπε, τονίζοντας ότι κατανοεί όλη την αμηχανία και την περίεργη διάθεση που επικρατεί, αλλά όπως φάνηκε ξεκάθαρα δεν είχε καμία διάθεση να συνεχίσει.

Εδώ τόσες μέρες μας έλεγε ότι δεν του πάει το lifestyle, αλλά όπως φαίνεται, ούτε το σοβαρό του «κάθεται». Πήγε να κάνει κάτι καλό, αλλά πέτυχε το αντίθετο, φυσικά εις βάρος του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος γέλασε αμήχανα και δεν πήρε καμία θέση. Το μόνο που έκανε ήταν να θέσει το ερώτημά του όταν το «σόου» Φερεντίνου ολοκληρώθηκε.

Μα κι αυτός... Άλλο πράγμα δεν βρήκε να της πρωτο-πει, παρά μόνο αυτό… Αυτό βρήκε, αυτό είπε… Τώρα εξηγούνται όλα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, ούτε φυσικά και τα ποσοστά τηλεθέασης που τις τελευταίες ημέρες έχουν πάρει την κατιούσα...

Εδώ κολλάει το «εδώ ο κόσμος καίγεται και…» Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top