Γερμανού: «Ύστερα από χρόνια η Έλενα θα πάρει τη θέση της Σίσσυς»

«Έχει πολλά τηλεοπτικά χιλιόμετρα μπροστά της»

Γερμανού: «Ύστερα από χρόνια η Έλενα θα πάρει τη θέση της Σίσσυς»
Όχι με το γάντι, αλλά με το αλυσοπρίονο έσφαξε η Ναταλία Γερμανού την Έλενα Παπαβασιλείου.Η παρουσιάστρια, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και μοίρασε τους τηλεοπτικούς ρόλους όπως εκείνη νομίζει.

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό «People», ξεκαθάρισε πως η Σίσσυ Χρηστίδου δεν ήταν κεντρική παρουσιάστρια, αλλά συμπαρουσιάστρια στο «Μες την Καλή Χαρά».

Τόνισε ωστόσο, πως «της άξιζε να είναι και της αξίζει. Ως συμπαρουσιάστρια, ήταν εξαιρετική».

Ποιος είναι όμως ο φετινός της συμπαρουσιαστής; ο Θέμης Γεωργαντάς ή η Έλενα Παπαβασιλείου; «στους τίτλους τώρα λέει «μαζί της ο Θέμης Γεωργαντάς» εκεί που έλεγε «μαζί της η Σίσσυ Χρηστίδου».Αν το θέτεις έτσι, ναι ο συμπαρουσιαστής μου φέτος είναι ο Θέμης».

Τι θα γίνει όμως με την Έλενα Παπαβασιλείου; θα καταφέρει ποτέ να πάρει τη θέση της Σίσσυς; «Πιθανόν ύστερα από χρόνια, όταν θα έχει τα τηλεοπτικά χιλιόμετρα της Σίσσυς, αλλά και πάλι αυτό θα το κρίνουν οι τηλεθεατές και τα κανάλια», λέει όλο νόημα η Ναταλία Γερμανού, δηλώνοντας ξεκάθαρα τον δευτερεύοντα ρόλο της Έλενας στην εκπομπή.
Παρόλο λοιπόν που η Σίσσυ έφυγε από την εκπομπή, η Ναταλία έχει να πει μόνο τα καλύτερα για την πρώην συμπαρουσιάστρια και φίλη της:

«Αν και ο Χρήστος Φερεντίνος είναι ένας από τους αγαπημένους μου παρουσιαστές, χωρίς να θέλω να τον υποτιμήσω, νομίζω ότι φέτος η Σίσσυ του έκλεψε την παράσταση» λέει, σχολιάζοντας κατ΄αυτόν τον τρόπο την παρουσία της στο «Πρωινό ΑΝΤ1».

Ξεκαθαρίζει ακόμα πως η Σίσσυ έφυγε από τον Alpha, «για άλλους λόγους και όχι επειδή φιλοδοξούσε να γίνει πρώτο βιολί. Έφυγε γιατί δεν άντεχε την αβεβαιότητα, του θα σας απαντήσουμε αύριο, μεθαύριο. Η Σίσσυ δεν εισέπραξε από τον Alpha τη συμπεριφορά ενός καναλιού που δείχνει στην παρουσιάστρια του ότι την θέλει. Εισέπραξε ένα κλίμα ή μείνεις ή φύγεις, το ίδιο μας κάνει και άντε και στο καλό!Επικροτώ την απόφαση της».

Τέλος, δεν διστάζει να κάνει και την αυτοκριτική της, λέγοντας πως στο παρελθόν έχει υπάρξει νούμερο:

«Στο Dream Show ήμουν λίγο νούμερο. Με σήκωνε ο Μικρούτσικος και έδειχνα τα φορέματα μου και έλεγα συνέχεια βλακείες στα παιδιά, «είσαι ο επόμενος Νταλάρας, Πάριος». Τα βλέπω καμιά φορά και λέω «χριστέ μου, δεν είναι δυνατόν!» Όταν βλέπω κάποια παλιά αποσπάσματα του εαυτού μου, νομίζω ότι έχω υπάρξει νούμερο».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top