Μόνο στο star.gr: τους... ανταγωνιστές καλεί στο πρωινό ο Φερεντίνος!

Θέλει Αρναούτογλου και Λιάγκα στην εκπομπή!

Μόνο στο star.gr: τους... ανταγωνιστές καλεί στο πρωινό ο Φερεντίνος!

Διακαναλικό πρωινό φαίνεται πως σκέφτεται να κάνει ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος κάλεσε στο πλατό του τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιάγκα, με αποκλειστικές δηλώσεις του στο Star!

«Θα ήθελα να έρθει στην εκπομπή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου! Ξέρω ότι δεν βγαίνει συχνά, είναι και σε άλλο κανάλι, θα έχει ενδιαφέρον», είπε ο Χρήστος και συνέχισε: «θα ήθελα να έρθει και ο Γιώργος Λιάγκας».

Άντε ο Άρνι να έρθει μιας και δεν κάνει κάτι 10:00 - 13:00 τις καθημερινές. Ο Λιάγκας πώς θα έρθει βρε άνθρωπε; Θα αφήσει την Φαίη μόνη στο πλατό και θα πάει στην ανταγωνιστική εκπομπή;

«Δεν έχω άγχος ποιός προηγείται. Οι άλλοι έχουν ένα χρόνο προϋπηρεσία, εμείς είμαστε ακόμα στο ζέσταμα. Τσούκου - τσούκου θα περάσουμε και στην αντεπίθεση», σχολίασε ο παρουσιαστής για τα νούμερα της AGB, ενώ παραδέχθηκε πως τηλεόραση χωρίς ανταγωνισμό δεν υπάρχει.

Παράλληλα, ο Χρήστος διέψευσε τις φήμες που θέλουν την Χριστίνα Πολίτη να έχει δυσαρεστηθεί με τον χρόνο που έχει στην εκπομπή, ενώ υποστήριξε πως με κάθε μέλος της ομάδας υπάρχει κάτι ξεχωριστό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top