ΔΕΙΤΕ την Τατιάνα να φτιάχνει ψωμί!

Ζύμωσε με τα χεράκια της live στην εκπομπή

ΔΕΙΤΕ την Τατιάνα να φτιάχνει ψωμί!

Τα προσόντα της ως μαγείρισσα απέδειξε σήμερα στην εκπομπή της η Τατιάνα Στεφανίδου. Η παρουσιάστρια αποφάσισε να δώσει στους τηλεθεατές της τη συνταγή της για σπιτικό ψωμί και όχι μόνο.

Η Τατιάνα Στεφανίδου ζύμωσε με τα χεράκια της το ψωμάκι με τη βοήθεια της Σοφίας Βόσσου.

«Λένε ότι η γυναίκα που μαγειρεύει είναι sexy», είπε η Τατιάνα και συνέχισε όλο νόημα απευθυνόμενη στον σύζυγό της: «Νίκο μου βλέπεις θα ζυμώσω ψωμί»!!!

Αφού λοιπόν είπε τα υλικά της συνταγής άρχισε να την εκτελεί. Όμως τα πράγματα ξεκίνησαν λίγο ζόρικα, γιατί η Σοφία Βόσσου θέλησε να κάνει μια… παρατήρηση στην Τατιάνα. Φυσικά εκείνη απάντησε με χιούμορ, «απαγορεύοντάς» της να βάλει χέρι στο ψωμί της.

Από εκείνη τη στιγμή το ζύμωμα ήταν καθαρά προσωπικό ζήτημα της Τατιάνας. Και μη νομίζετε ότι είναι τίποτα εύκολο. Το χέρι της βγήκε της γυναίκας να ζυμώνει γιατί δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει και μίξερ λέγοντας ότι πολλές οικογένειες δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν το ειδικό μίξερ για τα ζυμώματα.

Τελικά το ψωμάκι ήταν έτοιμο, σπιτικό, και πάνω από όλα νόστιμο. Το είπαν άλλωστε και οι υπόλοιπες κυρίες της εκπομπής που το δοκίμασαν.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top