Δείτε πώς γιόρτασε η Ελένη Μενεγάκη τα γενέθλιά της

Τί έκανε το περασμένο Σάββατο που έκλεισε τα 42;

Δείτε πώς γιόρτασε η Ελένη Μενεγάκη τα γενέθλιά της

«Ομολογώ ότι το έριξα έξω!Και το πρωί και το βράδυ. ��Μέχρι τις δύο το βράδυ ήμουνα έξω!Ολα καλά», είπε πριν από λίγες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της, όταν ρωτήθηκε πώς πέρασε την ημέρα των γενεθλίων της, που ήταν το περασμένο Σάββατο 29 Οκτωβρίου.

Η παρουσιάστρια έκλεισε τα 42 της χρόνια και όσοι την βλέπουν και την ζουν από κοντά μιλούν για μια Ελένη πιο ήρεμη και χαρούμενη από ποτέ.

Λίγο πριν από την μία το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ελένη, φορώντας κόκκινο μπουφάν Monclair και τζιν έφθασε με το αυτοκίνητό της, ένα Fiat 500 το οποίο χρησιμοποιεί για τις καθημερινές της μετακινήσεις, στο κατάστημα Νύχι – Νύχι της Νέας Ερυθραίας για την προσωπική της περιποίηση. Μία ώρα μετά, επέστρεψε στο σπίτι της στα Μελίσσια και γύρω στις τέσσερις το απόγευμα μαζί με τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο βρέθηκαν σε κεντρικό σούπερ μάρκετ της Νέας Κηφισιάς για τις προμήθειες της εβδομάδας.

Την όμορφη μέρα διαδέχθηκε ένα ακόμη πιο όμορφο και ρομαντικό βράδυ, με την Ελένη και τον Μάκη Παντζόπουλο να γιορτάζουν τα γενέθλιά της στο εστιατόριο Nobu στον Αστέρα της Βουλιαγμένης. Η Ελένη απόλαυσε το αγαπημένο της φαγητό που δεν είναι άλλο από το σούσι. Την συντροφιά του ζευγαριού συμπλήρωσε ο αδελφός του Μάκη Παντζόπουλου με την σύζυγό του.

Αργά το βράδυ, η Ελένη ασχολήθηκε για λίγο με το αγαπημένο της χόμπι για αυτό το διάστημα: Το twitter, μέσα από το οποίο απάντησε στους εκατοντάδες θαυμαστές της που της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της: «Χαίρομαι τόσο πολύ που είμαι η Ελένη σας!» έγραψε χαρακτηριστικά αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για της ευχές του.

(Φωτογραφίες: ΟΚ, Hello)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top