Γιατί η Ε. Μελέτη έκανε μόνη της εκπομπή; Πού πήγε το πάνελ της;

Κάντε κλικ για να μάθετε την απάντηση

Γιατί η Ε. Μελέτη έκανε μόνη της εκπομπή; Πού πήγε το πάνελ της;

Μια… «έκπληξη» περίμενε σήμερα την Ελεονώρα Μελέτη στο στούντιο της εκπομπής της. Για λίγα λεπτά, η παρουσιάστρια έμεινε μόνη της στο στούντιο, αφού οι συνεργάτες της έφυγαν μόλις εκείνη άρχισε να… τραγουδάει!

«Η μαμά μου με ακούει να τραγουδάω και της αρέσει. Και δεν είναι μόνο η μαμά μου, κι άλλοι μου ζητάνε να τραγουδάω», δήλωσε αρχικά στο πάνελ της η Ελεονώρα, η οποία αποκάλυψε και το κομμάτι που τραγούδησε με την συνοδεία ορχήστρας στα βαφτίσια της ανιψιάς της φέτος το καλοκαίρι στην Κεφαλονιά. «Σας πληροφορώ, λοιπόν, ότι φέτος τραγούδησα το - Δεν ζω χωρίς εσένα - παρέα με κανταδόρους στο νησί και έγινε χαμός!», αποκάλυψε.

Δευτερόλεπτα μετά άρχισε να τραγουδάει το συγκεκριμένο κομμάτι α καπέλα και μάλιστα το ζούσε τόσο πολύ που έκανε αναπαράσταση του στίχου «τα βλέφαρά μου να κλεινω», κλείνοντας τα βλέφαρά της. Όταν άνοιξε τα μάτια της, διαπίστωσε ότι όλο το πάνελ είχε εξαφανιστεί από το στούντιο. Αλλοι είχαν φύγει κρατώντας τα αυτιά τους, άλλοι είχαν εξαφανιστεί κάτω από το κεντρικό τραπέζι, ενώ όλοι ανεξαιρέτως γελούσαν. Το ίδιο βέβαια και η ίδια η Ελεονώρα, που απόλαυσε περισσότερο από όλους την στιγμή.

«Θέλεις να κάνουμε ένα ντουέτο;» της φώναξε ο συνεργάτης της Γιώργος Κασπίρης, αλλά η Ελεονώρα αρνήθηκε την πρόταση γιατί προτιμά όπως είπε την σόλο καριέρα. «Είσαι το νέο ταλέντο της ελληνικής δισκογραφίας», συμπλήρωσε η Τζορτζέλα.

Εδώ που τα λέμε, ήταν κι αυτοί υπερβολικοί… Όχι να τραγουδήσουν και οι υπόλοιποι να δούμε δηλαδή…

Δείτε το πραγματικά απολαυστικό στιγμιότυπο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top