Νάντια Μπουλέ: ποια είναι η μεγαλύτερη φοβία της;

Κάντε κλικ και δείτε τι αποκάλυψε

Νάντια Μπουλέ: ποια είναι η μεγαλύτερη φοβία της;
Για την μεγαλύτερη φοβία της που δεν είναι άλλη από το απόλυτο σκοτάδι, μίλησε η Νάντια Μπουλέ, σε ένα backstage video από τα γυρίσματα του «Total Black Out».

Η νεαρή παρουσιάστρια, αποκάλυψε πως «το σκοτάδι όταν ήμουν μικρή το φοβόμουν πάρα πολύ. Κοιμόμουν πάντα με ένα φως ανοιχτό. Μεγαλώνοντας, υποτίθεται πως το ξεπέρασα. Τώρα βέβαια, σε συνθήκες τέτοιες και μέσα στο απόλυτο σκοτάδι, χωρίς να ξέρεις τι σε περιμένει, νομίζω ότι πάλι θα μου ξαναβγεί ο φόβος μου».

Άλλωστε όπως είπε δεν τη γλυτώνει, καθώς μια από τις δοκιμασίες που περνάνε οι παίχτες, θα την περάσει κι εκείνη: «το κακό είναι πως οι συνάδελφοι δεν θα με λυπηθούν καθόλου. Έτσι για να μου κοπεί ο βήχας».

Tι είναι όμως αυτό που φοβάται περισσότερο στο σκότος; «το άγνωστο που σε περιμένει, το οποίο δεν μπορείς να υπολογίσεις από πριν».

Παράλληλα, δηλώνει «πολύ χαρούμενη γι΄αυτό το καινούργιο project», καθώς όπως λέει «είναι πάρα πολύ αστεία η όλη διαδικασία».

Όσο για το ποια είναι η πιο αστεία φάση που έχει περάσει στο απόλυτο σκοτάδι; «Αστεία φάση έχω περάσει σε black out μυαλού και όχι σκοταδιού, στο τελευταίο επεισόδιο στο Dancing όπου κόλλησα τελείως».

Για όσους πάντως αναρωτιέστε τι κάνει η Νάντια Μπουλέ στο control όση ώρα οι παίκτες δοκιμάζονται στο σκοτάδι στα δωμάτια, να σας πούμε πως σκάει στα γέλια με τα παθήματα, τις άναρθρες κραυγές και τις αντιδράσεις τους.

Κάντε κλικ και δείτε τι δήλωσε η Νάντια Μπουλέ, όπως μεταδόθηκε από την «Πρωινή Μελέτη»…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top