Ποια παρουσιάστρια χαρακτήρισε δεύτερη την Φαίη Σκορδά

Κάποιος παραπήρε φόρα φαίνεται...

Ποια παρουσιάστρια χαρακτήρισε δεύτερη την Φαίη Σκορδά

Παραπήραν φόρα στο Δέστε τους, όπου ολόκληρη η παρέα των Μουτσινά, Ηλιάκη, Καινούριου σχολιάζει καθημερινά τις εμφανίσεις των τηλεοπτικών προσώπων και όχι μόνο.

Η Κατερίνα Καινούριου, που ήταν το μεσημέρι της Τρίτης (29/11) καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, σαν γνήσια κριτής των πάντων, σχολίασε ΚΑΙ το στιλ και το ντύσιμο της Φαίης Σκορδά. Τι είπε; «Είναι από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα γυναίκας στην τηλεόραση που έχει αλλάξει τελείως. Από τότε που ήλθε από την Θεσσαλονίκη στο Alter, είχε ένα στιλ πιο λαϊκό, πιο δεύτερο, για να το πώ αλλιώς. Δεν θέλω και να παρεξηγηθώ…»

Ευτυχώς δηλαδή που το είπε διακριτικά για να μην παρεξηγηθεί. Σκεφτείτε να το έλεγε και όπως το σκέφτηκε.

Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του πάνελ της εκπομπής αλλά και της ίδιας της Ελένης που πήγε να «σώσει» άμεσα την κουβέντα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ας πούμε ότι ήταν λίγο πιο προκλητικό… δεν ξέρω πώς να το πώ κι εγώ…» ψέλλισε η Ελένη που έχασε το χρώμα της, πήρε την κούπα του καφέ της για να πιει μια γουλιά και ζήτησε να πάνε σε διαφημίσεις.

Οσο για τους υπόλοιπους συνεργάτες; Ξεροκατάπιαν, γούρλωσαν τα μάτια τους και τα έχασαν… Την παγωμάρα διαδέχθηκε το σχόλιο του Θοδωρή Κουτσογιανόπουλου προς την ξανθιά συνεργάτιδα του απογευματινού: «Ωπα, ώπα μην πεις άλλο, φτάνει…»

Λίγη ώρα πριν, η Ελένη είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την Φαίη, λέγοντας ότι αντικειμενικά και πολύ ψηλή είναι και πολύ μακριά πόδια έχει και δ��καίως φοράει συχνά σορτσάκια. Καθένας, δε, ιδίως ο άντρας της, θα έπρεπε να χαίρεται που την έχει δίπλα του.


Βέβαια ότι η Καινούριου είχε για όλους την «καλή» της την κουβέντα. Το τι κράξιμο έριξε δεν περιγράφεται. Οι μόνοι για τους οποίους μίλησε θετικά ήταν η ίδια η Ελένη και ο Νίκος Μουτσινάς. Όχι που θα έλεγε κάτι αρνητικό για το σπίτι της.

«Εάν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει»,λέει το γνωστό ρητό. Και όχι τίποτα άλλο, εάν ο… λέγων την παροιμία είναι λάτρης των πλαστικών επεμβάσεων και λατρεύει τις κλωστές, τα νυστέρια, τα εξτένσιον και την σιλικόνη, αλοίμονό του: Θα καταρρεύσει…Ας μαζευτούμε λίγο και κυρίως ας κοιτάξουμε πρώτα τους εαυτούς μας και μετά να χαρακτηρίζουμε με τέτοια άνεση κάποιον δεύτερο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top