Γ. Καπουτζίδης-Λυδία Παπαϊωάννου:Πρωταγωνιστές σε τουρκικό σήριαλ

Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους...

Γ. Καπουτζίδης-Λυδία Παπαϊωάννου:Πρωταγωνιστές σε τουρκικό σήριαλ

Απολαυστικό και με πάρα πάρα πολύ γέλιο ήταν το τελικό αποτέλεσμα της παρωδίας τουρκικού σήριαλ που γύρισε η Λυδία Παπαϊωάννου με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Οπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει με σχετική ανάρτηση, η πρώην κριτής του Just the two of us παρουσιάζει κάθε Δευτέρα βράδυ στο mtv δική της εκπομπή με τίτλο Lydia’s mission και όπως υποδηλώνεται και από τον τίτλο, η Λυδία πρέπει να υποβληθεί σε μια αποστολή. Το περιεχόμενο της αποστολής το επιλέγει το ίδιο το κοινό, το οποίο μέσα από μηνύματα που στέλνει, ζητά κάθε εβδομάδα κάτι διαφορετικό από την παρουσιάστρια πλέον Λυδία Παπαϊωάννου.

Αυτήν την φορά, το κοινό επιθυμούσε παρωδία τουρκικού σήριαλ, θέλοντας να δείξει με τον τρόπο του ότι υπάρχει και πρέπει να υπάρξει και η χιουμοριστική πλευρά του πράγματος. Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά σπαρταριστό, αφού ο καλός της φίλος πλέον Γιώργος Καπουτζίδης υποδύθηκε διαφορετικούς ρόλους (γιαγιάς και αδελφού πρωταγωνίστριας), ενώ η ίδια η ηρωίδα Λυδία Παπαϊωάννου την τουρκάλα… νύφη που της έκλεψαν τον άντρα της, Μπαχτσέ.

Στην εκπομπή της προβλήθηκαν τόσο το τελικό αποτέλεσμα όσο και τα making of, τα οποία (όπως συμβαίνει πολύ συχνά) είχαν ακόμη περισσότερο γέλιο από το ίδιο το «σήριαλ».

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι ικανοποιώντας αιτήματα του κοινού μέχρι στιγμής, η Λυδία έχει μαγειρέψει ψαρόσουπα με τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο, ενώ όπως έχει πει αρκετές φορές, έχει υποβληθεί σε διαδικασίες που ούτε και η ίδια δεν πίστευε ότι μπροεί να φέρει εις πέρας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top